Някой да помага ! От какво са задните джанти на тоя титан ?
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Въпрос за джанти !
Свий
X
-
От: Въпрос за джанти !
Първоначално публикуван от Emil_Pz Преглед на мнениеПочти съм сигурен че са от български мотокар 3.5т.
Благодаря!!! Весели празници .0899840225 / V = π.r2.h / 681г. / 1876г. / 1878г. /6 септември 1885 / 22 септември 1908 !
Коментар
-
Един приятел има такова ГДРейско чудо . Според него стават джанти от Фолксваген Бийтъл с 5 отвора . След празниците ще ми носи джанти 14 цола да им режа фланците и да насаждаме безкамерни 14 цола гуми .Без цигари и алкохол ще съм най здравия труп в гробищата .
Коментар
-
Моето е с такива от костенурка ,гумите са 15 цолови,беше бегачка преди да блокира двигател (следва ремонт)
!Преправката ще е интересна,ако може да качите снимки да крадем и ние патента .
0899840225 / V = π.r2.h / 681г. / 1876г. / 1878г. /6 септември 1885 / 22 септември 1908 !
Коментар
-
Преправянето е лесно . Реже се на струга фланеца с отворите на подходяща джанта 14 цола реже се и фланец от мултикарова джанта насажда се и се заварява в 14 цоловата . Товарни гуми 14 и нагоре цола има много . Имах поне четири джанти от костенурка останали от костенурката на вуйчо ми които си седяха зад гаража и ги ползвах да си подпирам джипката като я вдигам за нещо но ги изхвърлих преди 3 - 4 години без въобще да знам че стават за нещо друго .Без цигари и алкохол ще съм най здравия труп в гробищата .
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар