Обява

Свий
Няма добавени обяви.

ГАЗ 53 4 х 4

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: ГАЗ 53 4 х 4

Колега с оригиналните скорости и амбраж няма ли да стане, а за предния диф, раздатката ще сложа от Виетнамка, а карданите ще станата ли от Виетнамката без да се барат? Задния диф ще си го оставя оригиналния, а това 6/41 какво е?????
    COOL :P

Коментар

Първоначално публикуван от boss_901 Преглед на мнение
      това 6/41 какво е?????
      Брой на зъбите на пиньона и короната. Най-важното нещо в диференциала.

Коментар

, а това 6/41 какво е?????
        Броя на зъбите на пиньона и короната!!!

п.п. Ясен ме е изпреварил.
        0осем9осем7шест0осем7едно
        Миро

Коментар

Колеги имам ГАЗ 53 и съм решил да я направя 4 х 4. Това възможно ли е и какъв дифренциал, скорости и раздатка трябва да търся, от каква кола???
          Ако решиш да търсиш раздатка аз имам от ГАЗ-66 (виетнамка). 200лв-0898532785
          0898532785-КИКО

Коментар

Първоначално публикуван от Ясен Преглед на мнение
            Кабината на ГАЗ-66 е различна - водачът седи много по-напред, което е по-неудобно и донякъде по-опасно, но пък дава по-добър обзор към "пътя".
            Ако успееш някак си да се навреш в тясната кабина на виетнамката лоста на скоростите е половин метър назад и 30 см в дясно зад водача . Всяко превключване си е приключение първо трябва да напипаш някак си лоста . Най куриозното поне според мен е че за да включиш задна в кабината не стига място и руския гений е сложил едно допълнително изрязано бомбе на кабината . Тоя камион може и много проходим да е ама вярно е правен да го карат виетнамци . Човек с моя ръст (182) дори и с килограмите от казармата (няма и 80) много трудно се събира в тая недомислена кабина .
            Без цигари и алкохол ще съм най здравия труп в гробищата .

Коментар

Бе тя кабината си е мислена, ма изобщо не от тази гледна точка. Това е руски камион, там човекът е далеч по-незначителен от скоростната кутия да кажем.
              Прави каквото трябва, пък да става каквото ще!

Коментар

Колеги предния диф на Виетнамката и задния диф на ГАЗ 53 не са ли еднакви короната и пиньона????

Коментар

Първоначално публикуван от davc Преглед на мнение
                  Бе тя кабината си е мислена, ма изобщо не от тази гледна точка. Това е руски камион, там човекът е далеч по-незначителен от скоростната кутия да кажем.
                  Колега заеби тая работа с кабината на Виетнамката друго си е да съм си в ГАЗ53 и скоростния лост да е пред мене. Еми ако искачат скоростите във Виетнамката как ще ги държиш????

Коментар

ако искачат скоростите във Виетнамката как ще ги държиш????
                    Желязна логика - вместо да оправиш скоростите да не излизат, променя се кабината така че да ги държиш.

Коментар

Търси си преден мост от 66 .От 63 е с друго предавателно число.

Коментар

Желязна логика - вместо да оправиш скоростите да не излизат, променя се кабината така че да ги държиш.
                        По тая мегажелезна логика е най добре да се смени колата

Коментар

Първоначално публикуван от sek.1 Преглед на мнение
                          Ако успееш някак си да се навреш в тясната кабина на виетнамката лоста на скоростите е половин метър назад и 30 см в дясно зад водача . Всяко превключване си е приключение първо трябва да напипаш някак си лоста . Най куриозното поне според мен е че за да включиш задна в кабината не стига място и руския гений е сложил едно допълнително изрязано бомбе на кабината . Тоя камион може и много проходим да е ама вярно е правен да го карат виетнамци . Човек с моя ръст (182) дори и с килограмите от казармата (няма и 80) много трудно се събира в тая недомислена кабина .
                          Въпрос на свикване,аз също съм 100 кила ама я карах бая годинки.Не подминавайте и предимствата на хидроволана,тези големи гуми без хидравлика не могат да мръднат.
                          Също така и голямо удобство е вдигането на кабината.Всичко по двигателя се ремонтира сякаш ти е на тезгяха.
                          Аз си искарвах хляба с такава машина 10-тина годинки и мога да кажа че,камиончето е перфектно за функционалността спрямо цената.Няма как да струва 2-6 хил лева и да е Мерцедес.
                          Лично аз се прекланям пред Руските машини.....Гуробой и Здаравой !!!

Коментар

Това е мисията невъзможна!На руските камиони все нещо изключва я скорости,я раздатка....
                            "The two most important days in your life are the day you are born and the day you find out why."
                            Mark Twain
                            СтоЕнчA

Коментар

Първоначално публикуван от Shtaiga Преглед на мнение
                              Това е мисията невъзможна!На руските камиони все нещо изключва я скорости,я раздатка....
                              И за УАЗ все така ми разправят. Интересно, защо каквото пипна аз, повече не се чупи?

Коментар

И за УАЗ все така ми разправят. Интересно, защо каквото пипна аз, повече не се чупи?
                                Щото трябва да се пипа от човек кой разбира.Като не разбираш и не умееш бегай далече от руска техника.....Еле па ако не обичаш да се цапаш ...ЗАБРАВИ...
                                К мирной жизни не пригоден.
                                Най обичам, обстановката да е максимално близка до бойната.
                                ГАЗ 69 ГАЗ 53 ЗИЛ 157

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X