Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Става ли двигател от ЗИЛ157 на ГАЗ 53

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Става ли двигател от ЗИЛ157 на ГАЗ 53

Колеги а кое е по яко Перкинса или Болгаровия двигател????
    COOL :P

Коментар

Първоначално публикуван от Стария Преглед на мнение
      Хе хе абе вие карали ли сте тия мотори та говоритеПеркинса градско с бензинов диференциал„щото има и дизелов“15 на сто с 5 тона и повече товар извънградско 12.5 а с дизеловия диф пада още

Абе карайте камиони бре ора
      Карал съм и двата вида двигатели. И когато го настъпвах празен ми гореше към 15л болгаровия двигател. А пълен като беше едвам включва 4-та на равното с 5-тона. И разхода беше 18-20. Скорост над 50км/ч се развива рядко. С бензиновия двигател на бензин празна съм докарвал разхода около 20л бензин, пълна на бензин 25л и нез никакви проблеми баирите си ги катери на 3-та. На газ разхода беше около 30л и почети същата динамика. С бензиновия двигател се развива скорост около 80км/ч и се поддържа. Перкинса гори малко поради простата причина че двигателя е сравнително натоварен и мощността му отива предимно за предвижване. При скорост около 80км/ч мощността за преодоляване на въздушното съпротивление е колкото необходимата мощност за предвижване. Мога и да дам пример с формула, ако проявявате интерес.

Коментар

Недей, dimich87, не ни причинявай и това с формулите! Верваме ти! Наясно сме и, че всеки ДВГ е способен на различен разход взависимост от трансмисията с която е куплиран (успешно или не толкова)...
        диф сеуянин със самоует - www.rif4x4.bg

Коментар

слагам раздатка от газ66 и приключвам

Коментар

можели на газ 66 да се сложи мерцедесов двигател дизел

Коментар

Първоначално публикуван от ai4o Преглед на мнение
              можели на газ 66 да се сложи мерцедесов двигател дизел
              Отговор в стил "попитали арменското радио": Може, разбира се, но преди това трябва да провериш в цифри дали ще се чувства добре с тази трансмисия и , ако не да си подхождат, да си изясниш какво да промениш по нея за да могат да работят заедно сполучливо. Най-често се коригира предавателното число на главното предаване, но с тези муфи с повишено триене не знам как ще стане...
              Последно редактирано от ArSey; 03-11-14, 17:04. Причина: забавено мислене поради главоболие...
              диф сеуянин със самоует - www.rif4x4.bg

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
              X