Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Цена на ГАЗ 66?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Цена на ГАЗ 66?

Каква е според вас колеги нормалната цена на Виетнамка в добро състояние с газово,хубави гуми и работеща механична лебедка
    Пускам темата за да има все пак нещо като ориентир за цената понеже имам идея да си купя една Виетнамка а цените на които попаднах са от много евтини до доста скъпи.
    П.П.
    Става дума за цена на камиона с всичко посочено по горе и разбира се с регистрация.Говорим за камион с стандартна каросерия бордова.

До: Цена на ГАЗ 66?

Пролетта се намираха за по около 4500- 5000лв стегнати
    Случайни хора УАЗ не карат

Коментар

Под 4000лв не ги гледай.
      http://ftp.domainbg.com/ymk/1/11.jpg

Коментар

парво зависи от къде ще я вземеш мн е важно заштото ако имаш някои по ватрешен човек при военните си супер а ина4е от рака наистина няма да намериш под 4000лв. аз преди 2 години си взех една на 19000км. за 3000 с всички онези екстри така да се каже които си посочил по горе оба4е без каросерия така 4е цените са там някаде от 3500 до 4000 и нагоре ве4е

Коментар

Определено под 4 не си струва да гледаш освен ако не е на някой доверен човек.
          Иначе преди Костинброд(като тръгнеш от Сф) има една само че е с фургон в момента изглежда доста стегната ако те интересува.

Коментар

Подновявам стара тема, но в момента търся да закупя Газ 66, дали са актуални написаните цени от колегите. Говорим за автомобил с регистрация. Евентуално ако има и някоя оферта е добре дошло, може и на лични.
            Благодаря

Коментар

Аз незнам къде ги гледате тези цени обаче с всички тези изисквания и най-вече с хубави гуми под 5 бона незнам къде ще се намери.За лебедка да си купя отделно само какви пари ми искат....
              Някой знае ли оригиналното въже на лебедката на виетнамеца колко метра е дълго точно?

Коментар

Първоначално публикуван от dimkov1 Преглед на мнение
                Аз незнам къде ги гледате тези цени обаче с всички тези изисквания и най-вече с хубави гуми под 5 бона незнам къде ще се намери.За лебедка да си купя отделно само какви пари ми искат....
                Някой знае ли оригиналното въже на лебедката на виетнамеца колко метра е дълго точно?
                50 м.
                Прикачени файлове

Коментар

Благодаря колега.Тази книга която си качил ми направи впечатление че е на български.Има ли я някъде в нета качена откъдето мога да си я смъкна или си е твоя?

Коментар

Първоначално публикуван от dimkov1 Преглед на мнение
                    Благодаря колега.Тази книга която си качил ми направи впечатление че е на български.Има ли я някъде в нета качена откъдето мога да си я смъкна или си е твоя?
                    Книгата е моя, но скенера ми е много бавен и ще ми отнеме много време да я сканирам. Ако имаш интерес мога да сканирам отделни страници. Пиши на Л.С. за да не пропусна нещо.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                    X