Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Mercedes 809 или Mercedes 817

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Mercedes 809 или Mercedes 817

Първоначално публикуван от dimich87 Преглед на мнение
    Ето го закона http://www.rta.government.bg/n_uredba/zap.html , в него си пише всичко. Който е заинтересован да чете, а не само да се дрънкат празни приказки.
    След тоя закон има 100 разпоредби, противоречащи си една на друга, отделно устни разпореждания между ИААА и ДАИ. Преди 2 седмици имах проблеми точно заради тея глупости с наш камион. Затова питам директно в ДАИ София. Държавен вестник получаваме постоянно, промени там не са обнародвани, дефакто ги има.
    Ford Maverick II 2.3 XLT
    Ford Mondeo MK5

Коментар

Здравейте,
      Вече съм собственик на 809D и съм доволен. Върши прилична работа и харчи сравнително малко (15-16л/100km при условие, че половината разстояние е празен). Имам малко проблеми за решаване - първият е с капачката за резервоара. При пълен резервоар изпуска от капачката нафта/дизел, което е дразнещо и сега ще търся маслоустоичива гума за ново уплътнение, но за сега ми е проблем да намеря.
      Другият по-съществен проблем е дясното огледало... сменено е с плоско и е леко казано ужасно! Все едно го няма и трябва да го сменям. Искам или като оригиналното (не държа да е оригинално) и дори съм склонен да сложа 2-ро помощно.

Коментар

Да вдигна темата с едно малко въпросче.
        Управлението на наклона на единият ми фар никакво го няма (забит е в земята) и като го гледаха ми казаха, че е с някакъв газ и не можело да се оправи. Някой да знае как да се оправи или къде някои може да го оправи, че в този сезон си е доста дразнещо.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
        X