Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Новият Volvo FH

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Новият Volvo FH

Колеги, дано съм уцелила мястото във форума, но се надявам, че ще ви е интересно да видите новия камион Volvo FH. Според твърденията е голяма чест да имаме възможността да го гледаме няколко часа преди останалата част от света (не гарантирам, че е вярно, но така ми казаха ).

От: Новият Volvo FH

Идеята е, че имат много добро окачване и не друсат ли? Май нещо не успях да разбера..

Коментар

Първоначално публикуван от Десислав Добрев Преглед на мнение
      Идеята е, че имат много добро окачване и не друсат ли? Май нещо не успях да разбера..
      Ъ ? И аз не разбрах каква е цялата далаверка ?Иначе са ги пипнали на визия.Поздрави !

Коментар

Идеята е да покажат стабилността на пътя на камионите. Ама как ли би изглеждало със същите камиони по Цариградско шосе от Орлов мост нагоре?
        The Flat Earth Society has members all around the globe.

Коментар

Реклама като реклама. Точно така се движи кой да е нов камион, по тая магистрала. И предния модел и по предния. И без значение волво ли е или не.

Коментар

Това е най "НЕ ВОЛВО" рекламата, която някога са правили (ако изобщо е правена от Волво).
            Quality, Safety, Environmental Care - не виждам какво от това което внушават с тази реклама е свързана с основните ценности на марката.
            Особено пък въздишката на шофьора в стил "Уф, размина се!"

Ако това е пуснато от маркетинга на Волво - тогава явно Волво вече съвсем не е това, което беше!
            И го казвам със съжаление - в качеството на бивш "посланник" на марката, за която работих с огромна гордост преди не толкова много време.

Коментар

Кажи сега Виктория, кой търговец те налази и поне плати ли си за рекламата? Пардон, за привилегията.

Коментар

Аз пък 3 пъти го гледах и почти не видях камиони ... слаглайна по ме интересува ... от някви си каруци ....
                Колкото по-проходима ти е колата ..... от толкова по-голяма дупка ще те ВАДЯТ
                За добри дела .....БЪДЕТЕ ГОТОВИ !!!!

A1+

Коментар

Първоначално публикуван от Ц. Кръстев Преглед на мнение
                  Кажи сега Виктория, кой търговец те налази и поне плати ли си за рекламата? Пардон, за привилегията.
                  Хахаха, уви, не получавам никакви облаги Както написах и горе, информацията беше, че имаме възможността да го видим преди всички други, а аз наистина нямам способността да преценя дали тези машини са интересни или не, затова оставих на вас да прецените Никой от "Волво" не се е загледал колко хора четат новината или нещо подобно, така че е с безкористни намерения

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                  X