Ако има интерес за тези машини може да се даде повече информация
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
БЕТФОРД И ДАФ ЛЕИЛАНД 4x4 от Английската армия
Свий
Темата е затворена.
X
X
-
От: БЕТФОРД И ДАФ ЛЕИЛАНД 4x4 от Английската армия
Тук има интерес към (почти) всички машини.
За този модели ли става въпрос?
http://www.military-today.com/trucks...d_m_series.htm
http://www.military-today.com/trucks/bedford_tm_4-4.htm
http://www.military-today.com/trucks...d_daf_t244.htmThere is no dark side of the moon really. As a matter of fact it's all dark.
No wahalla.
-
Какво значи ако има интерес?
Аз пролетта се бях навил за един МАН 17-323 4 по 4 ,ама беше много оскубан, а му искаха 8000 лв. а пък дори не беше в състояние да го пробвам.
Така че интерес имам, защото съм се навил да си купувам самосвал с предно.
Коментар
-
-
Първоначално публикуван от miro krosa Преглед на мнениеАко има интерес за тези машини може да се даде повече информация
Напиши нещо за техническите им характеристики, двигатели, трансмисии, история на производителя, развитие на конструкците и пр. и пр. Ако говориш само и единствено в комерсиален подтекст - има раздел: "Купувам продавам", има статут "ТП".
А машините са си много интересни.Прави каквото трябва, пък да става каквото ще!
Коментар
-
Колега дай малко повече информация, нещо като ориентировъчни цени и въобще какво им търси на тези машини собственика, къде се намират, в какво състояние и т.н, защото едва ли на някой ще му свърши работа инфото продават се едни машини от английската армия, предполагам че и на теб нищо няма да ти говори нещо подобно все едно някой ти каже бе продават се тук в автокъщата едни коли има ли интерес и т. н ...през 2008 г. са регистрирани 8 042 тежки транспортни произшествия като при тях са отнети 1 058 [COLOR=Red][SIZE=4]БЪЛГАРСКИ [COLOR=Black][SIZE=2]живота[/SIZE][/COLOR][/SIZE][/COLOR]
Коментар
-
Всички машини са в Германия.Синия МАН е от гражданска защтита ,няма скорости и му липсва глава. Две пружини на задните мостове липсват. Цената му е 3500евро в това състояние.Другия ,двуосния е на 6500евро.Нямам данни за машините, колега.За Бедфорда мога да кажа само ,че е 6 цилиндров с турбо.На влизане в Карлово от към пловдив го има същия свалят дърва от 7месеца със него няма никакви проблеми.
Коментар
-
Първоначално публикуван от miro krosa Преглед на мнениеАко има интерес за тези машини може да се даде повече информацияПървоначално публикуван от miro krosa Преглед на мнениеДа и от тях има 90тди и 110дПървоначално публикуван от miro krosa Преглед на мнение..........Нямам данни за машините, колега.............
снимки в гуглето и аз мога да си изровя..........че и данни за машините________________________________________________
Subaru OUTBACK 2,5
Hyundai TUCSON 2.0
Коментар
-
Нещо конкретно за 90-ките, от какви пари започват, има ли читавипрез 2008 г. са регистрирани 8 042 тежки транспортни произшествия като при тях са отнети 1 058 [COLOR=Red][SIZE=4]БЪЛГАРСКИ [COLOR=Black][SIZE=2]живота[/SIZE][/COLOR][/SIZE][/COLOR]
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар