Обява
Свий
Няма добавени обяви.
ЗИЛ-130
Свий
X
-
От: ЗИЛ-130
Къде ше го кара без номер и тахограф.А и такива цистерни вече не превозват гориво.
Колега за стационерна цистерна ли ше го ползваш да си зареждаш техниката.За такава става имам приятел с такава цистерна само че на ГАЗ 53.Държи си я в базата пълнят му е и той си сипва у камионите.
За помпата колега не знам дебита ама неговата върши работа като от бензиноколонка .К мирной жизни не пригоден.
Най обичам, обстановката да е максимално близка до бойната.
ГАЗ 69 ГАЗ 53 ЗИЛ 157
Коментар
-
Първоначално публикуван от Стария Преглед на мнениеКъде ше го кара без номер и тахограф.А и такива цистерни вече не превозват гориво.
Колега за стационерна цистерна ли ше го ползваш да си зареждаш техниката.За такава става имам приятел с такава цистерна само че на ГАЗ 53.Държи си я в базата пълнят му е и той си сипва у камионите.
За помпата колега не знам дебита ама неговата върши работа като от бензиноколонка .Вива: Което само доказва, че земята е била плоска, преди да я намотаят на глобус...
Коментар
-
Колега тази помпа е много добра и хвърля много. Не знам колко и е дебита в цифри , но на практика е идеална. Само виж как включва, има механични има и с въздух. Ако е с въздух е задължително да се смени мембраната иначе надува маслото в раздатката и се губи дебита , а при маслото става...FREELANDER 2000 TDI 1999 г.
Коментар
-
Един приятел има такъв ЗиЛ и го ползва за стационарна горивна цистерна от нея си зарежда камионите с нафта . На времето като го купи първата работа беше да изхвърли оригиналната помпа и да сложи електрическа .Без цигари и алкохол ще съм най здравия труп в гробищата .
Коментар
-
Първоначално публикуван от RODJER009 Преглед на мнениеКолега тази помпа е много добра и хвърля много. Не знам колко и е дебита в цифри , но на практика е идеална. Само виж как включва, има механични има и с въздух. Ако е с въздух е задължително да се смени мембраната иначе надува маслото в раздатката и се губи дебита , а при маслото става...
Включването е механично,раздатката е с реверс,явно може и сам да се товари.На пода отдясно има нескопосан отвор издялан с флекс за включващият лост и сега като се замисля,май се е управлявала с въздух.Вчера го метнахме от 9 до 19ч,сменях му две гуми,смъкнахме помпата и раздатката за профилактика,днес остана да сглобявам.Помпата се оказа двусекционна(ниско и високо налягане) центробежна,без триещи и ръждясващи части и сглобена неправилно,след смяна на всички уплътнения(от картон)е готова за монтаж.Раздатката течеше от уплътнения салници,след смяна и тя е готова.Очертава се днес и да пробвам как действа,ако съдя по турбината за високо налягане,би трябвало да има много сериозен дебит.
Вива: Което само доказва, че земята е била плоска, преди да я намотаят на глобус...
Коментар
-
Оня ден пробвахме,оказа се,че нямаме това налягане за което си мислех,почти го достига на пълна газ.Сега го оставям да втасва и другата седмица ще го мисля,май ще му правя повишаваща предавка от кардана към помпата.Вива: Което само доказва, че земята е била плоска, преди да я намотаят на глобус...
Коментар
-
Първоначално публикуван от sek.1 Преглед на мнениеТова чудо на бензин ли ще го караш ?Последно редактирано от petroffbg; 14-03-12, 09:15.Вива: Което само доказва, че земята е била плоска, преди да я намотаят на глобус...
Коментар
-
Няма да е за ежедневна употреба,едва ли ще му се събере една седмица плътно каране за година.Мисля си за Д240 от Болгар,имам и ЯМЗ-236 от МАЗ но май не се събирал в коша,тъй,че ще видим.Вива: Което само доказва, че земята е била плоска, преди да я намотаят на глобус...
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар