Обява
Свий
Няма добавени обяви.
И това е 4х4
Свий
X
-
До: И това е 4х4
Миналото лято и аз така "тормозих" едим мотокар.
ЗА едно лято чисто нови гуми си отидога на 70%
На няколко пъти щеше да има "по таван" щото като вдигнеш на 3.50 м вилиците и правиш рязък завой се повдигат гумите от едната странаЛуд умора нема,само се поти!!!
-
Първоначално публикуван от Tsvetan Преглед на мнениеМиналото лято и аз така "тормозих" едим мотокар.
ЗА едно лято чисто нови гуми си отидога на 70%
На няколко пъти щеше да има "по таван" щото като вдигнеш на 3.50 м вилиците и правиш рязък завой се повдигат гумите от едната страна)) От него изтече поне 50л. нафта и масло. Обърна се учудващо лесно
А най-качествено обърнах едно Интеграле, което и до ден днешен е любимата ми кола
"Eсли говно присыпать пудрой, мы получим говно, присыпанное пудрой."
Коментар
-
Първоначално публикуван от rumbata Преглед на мнениеНие не сме неутрални!
Коментар
-
-
Първоначално публикуван от V93 Преглед на мнениеТочно си работи човекът - прави демонстрация по време на някакво търговско изложение.
Коментар
-
Тея ако могат и така д аго качат
http://www.youtube.com/watch?v=FE02T...eature=related[B]Via trita via tuta[/B](лат.) - Прокараният път е безопасен. Тея римляни са живели в заблуда.
Коментар
-
Първоначално публикуван от БОРИСОВ Преглед на мнение[B]Via trita via tuta[/B](лат.) - Прокараният път е безопасен. Тея римляни са живели в заблуда.
Коментар
-
Те мотокарите си се обръщат доста лесно, нали са тежки и тесни(1.20 М) Когато бях мотокарист, два-три пъти и аз съм бил на косъм от обръщане. Но ме опази опитът, като овладееш машината, подобни изпълнения ти се струват игра. Даже понякога се шегувах, че мога да навия ръчен часовник с върха на рогаНо Този си е наистина много добър, заслужава си свалянето на шапката.
Има ли желание-има и начин!
Коментар
-
Първоначално публикуван от rumbata Преглед на мнениеАбсолютно си прав, но това не се учи за ден-два. С години е тренирал в "работно време". Шапка му свалям на професионализъма
Варински....
това в превод от полски на японски е Коматсу....
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар