Здравейте колеги.Дано въпроса ми не е глупав,но поради липса на опит с някой стари Руски камиони възниква и тормози мислите ми. Та по въпроса,отскоро притежавам Газ63,след смяната на двигателя реших проблема с маломощието на камиончето.Вече камиона върви добре и започна да показва проблемите си.По време на движение вие нещо от трансмисията.Гледах няколко клипчета в нета и разбрах че моя екземпляр не е изключение.Нормално ли е това?И може ли да се реши този"проблем" по някакъв начин?Предварително благодаря.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Газ 63 вие по време на движение
Свий
X
-
От: Газ 63 вие по време на движение
Реших проблема с виенето като махнах гърнето -сега не се чува нищо камо ли виене
Коментар
-
Е, то нямаше нужда да лазиш и отдолу. Пускай по-силно радиото - няма да чуваш даже как ти тракат зъбите и прешлените като настъпиш газта.
Радио мога да ти дам, ама само на 12 волта.
Коментар
-
Освен недодяланост,друго няма в тая машина.Комшията има такава,дизел с перкинс мотор оборудван с турбо,от към мощност е добре,като заговорим за звуци има всякакви-виене,тропане,дрънчене от кабината - малко е изгнила и пробада ту нагоре - ту надоло.Човека мисля,че е монтирал перкинса с зилови скорости,спомена нещо с престъргване на маховик и феродов диск от универсал трактор.Имам 53-ка с болгаров мотор и съм окомплектовал с зилови скорости,като по същия начин престъргах маховика,че много късаше съединителя.От като сложих форгона на 53-ка забрабих какво е мъка и започнах да чувам една идея повече.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар