Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Газ 63 вие по време на движение

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Газ 63 вие по време на движение

Здравейте колеги.Дано въпроса ми не е глупав,но поради липса на опит с някой стари Руски камиони възниква и тормози мислите ми. Та по въпроса,отскоро притежавам Газ63,след смяната на двигателя реших проблема с маломощието на камиончето.Вече камиона върви добре и започна да показва проблемите си.По време на движение вие нещо от трансмисията.Гледах няколко клипчета в нета и разбрах че моя екземпляр не е изключение.Нормално ли е това?И може ли да се реши този"проблем" по някакъв начин?Предварително благодаря.

От: Газ 63 вие по време на движение

Предавателната кутия при тези камиони май беше с прави зъби, та виенето е нормално.
    "Eсли говно присыпать пудрой, мы получим говно, присыпанное пудрой."

Коментар

По принцип така си вият,поне аз не съм виждал да не вие в казармата,а имахме много.Аз също съм карал и си виеше,неприятно е но се свиква.

Коментар

Ясно колега.Карал съм 53-ка и 66-ка и ми се струва че не вият така.Възможна ли е преработка с части от кутиите на тези камиони.Взаимозаменяеми ли са?

Коментар

Едно време 4х2 бяха масови, по това се и познаваха отдалече, по характерния вой. И 4х4 си вият.
          Виетнамката е следващото поколение, тя вече не вие.

Коментар

Междудругото аз имам същия проблем и тези дни се задълбах да търся има ли начин да се нагодят частите, така да се каже 2 в 1.
            Приемам всякакви идеи и предложения, колеги.

Коментар

Слгай сороти от газ 53. По-изръжлива е, но итам с има леко вине. Може да сесължи а отишъл си лгер.

Коментар

Благодаря за информацията, колеги!

Коментар

Пасва ли идеално скоростна кутия от газ53 на 63

Коментар

Мисля че пасва идеално. Разликата им е вътре в самата кутия, но като корпус са еднакви. Виждал съм на газ 53 сложена кутия от 63. А 53 и 66 са си едно към едно.

Коментар

Реших проблема с виенето като махнах гърнето -сега не се чува нищо камо ли виене
                      няма начин да няма начин
                      http://album.bg/offroad_
                      0878 613 163

Коментар

Е, то нямаше нужда да лазиш и отдолу. Пускай по-силно радиото - няма да чуваш даже как ти тракат зъбите и прешлените като настъпиш газта.
                        Радио мога да ти дам, ама само на 12 волта.

Коментар

Ако си сложил двигател то 53ка или друг подобна мощност оригиналната кутия не изкарва много време.След виенето следва разпадане.

Коментар

Освен недодяланост,друго няма в тая машина.Комшията има такава,дизел с перкинс мотор оборудван с турбо,от към мощност е добре,като заговорим за звуци има всякакви-виене,тропане,дрънчене от кабината - малко е изгнила и пробада ту нагоре - ту надоло.Човека мисля,че е монтирал перкинса с зилови скорости,спомена нещо с престъргване на маховик и феродов диск от универсал трактор.Имам 53-ка с болгаров мотор и съм окомплектовал с зилови скорости,като по същия начин престъргах маховика,че много късаше съединителя.От като сложих форгона на 53-ка забрабих какво е мъка и започнах да чувам една идея повече.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                            X