Не знам дали в тази тема му е мястото, но прилича на особено сериозна машинаhttp://borsa.bg/obiavi/avto/view.php?id=1315 , на мен лично повече ми мяса на Хамър. Прекалено е малка снимката , и така възбужда любопитството ми,...... дали да не отскоча до Хасково да го видя от близо,.... ей го къде е.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
GAZ 66 - този на какво ви прилича?
Свий
X
-
В последния брой на "Автокласика и дизайн" има подробности за това чудо на българската инженерна мисъл.Създателите му са го кръстили Sussamer,от името на селото в което живеят /Сусам до Хасковски минерални бани/ и естествено Хамер.Направено е от двама души,собственици на Спортпрофи автосервиз на основата на виетнамка.От нея са използвали рамата,двигателя,трансмисията,двата моста,системата за самонапомпване на гумите,джантите и гумите.Пространствената рама на купето е изработена ръчно от профилна стомана,таванът е от поликарбонат.Техническите характеристики са като на виетнамка,но проходимостта и комфорта са значително подобрени,като масата на возилото е значително намалена.
-
ЗА "СУСАМЪРА"
КИРО И ЖИВО - ПРАВЯЧИТЕ НА СУСАМЪРА (АЗ СЪМ ВТОРИЯ)
АКО НЯКОЙ МИ ОБЯСНИ КАК И КЪДЕ ДА КАЧА СНИМКИ - ЩЕ ГИ
КАЧА . ЗА КОНТАКТИ J.M.AIR@CONTACT.BG ИЛИ ЗАПОВЯДАЙТЕ
В СЕРВИЗА НИ ( с.СУСАМ ДО ХАСКОВСКИ МИН.БАНИ) , КОЙТО
СЕ ИНТЕРЕСУВА ОТ OFF-ROAD , HOT-ROT , RETRO , KLASSIK ,
И Т.Н.Т. ЩЕ МУ Е ИНТЕРЕСНО .see you at the cloudbase
Коментар
-
Първоначално публикуван от СтефанА как заключвате капака за кабината?
Иначе изглежда супер.БРАВО.Много сте си играли!https://www.youtube.com/watch?v=xvZ7xkufXn4 HEAVY BONE RACING TEAM
Коментар
-
С удоволствие!
Винаги сме толерирали българските разработки. Ама пък чак таков дзвер не бех виждал!!!
Ако може момчетата да ни дръннат или да пишат, с удоволствие ще пуснем ГОЛЯЯЯМ материал за машината
тел. на списанието 02 962 7142, e-mail: magazine@offroadbg.net
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар