Някой виждал ли е Прага с единични гуми на 3-те моста?Какви гуми могат да се монтират и как?????
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Възможност за единични гуми на Прага!!!
Свий
X
-
От: Възможност за единични гуми на Прага!!!
то и аз съм чувал за такъв вариант,но какво ще стане с раздатката при включването на предния мост/когато заработят и трите/,няма ли да се счупи,понеже вече става разлика в съотношението на оборотите на гумите/спрямо предния към задните два моста/
Коментар
-
Варианта за единичните гуми е само за през зимния период,когато единичната гума създава много по-малко съпротивление в калта,докато двойните гуми много трупат кал и стават точно като "валяци"....а иначе и дума не може да става за предимствата на двойните гуми,но точно за зимата мисля,че единичните са по-добри и за това мисля вариант за приспособяване на такива на Прагата......Чакам предложения
Коментар
-
Първоначално публикуван от mutara Преглед на мнениеВарианта за единичните гуми е само за през зимния период,когато единичната гума създава много по-малко съпротивление в калта,докато двойните гуми много трупат кал и стават точно като "валяци"....а иначе и дума не може да става за предимствата на двойните гуми,но точно за зимата мисля,че единичните са по-добри и за това мисля вариант за приспособяване на такива на Прагата......Чакам предложения0885719173-Красимир
Коментар
-
Първоначално публикуван от mutara Преглед на мнениестава на въпрос за работа в гората...0885719173-Красимир
Коментар
-
те гумите от Джуган и Виетнамка са едни и същи,но ще има малко проблеми със предния мост.Джугановите гуми са прекалено големи и трудно ще влезнат в калниците,а да не говоря каква маневреност ще има-почти равна на нула...
Коментар
-
Според мен за гората,не е много хубаво със единична гума...Поради простата причина,че по лесно се обръща,и че ако гръмне гума ако си с две гуми отзад може, да се пребереш,а на тек гума няма да можеш...Мое мнение по нашия край никой, не кара камиони с тек гума.Поздрави.
Коментар
-
http://www.youtube.com/watch?v=TSoldf9-irE - това може да е полезно за случая.
Коментар
-
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар