Обява

Свий
Няма добавени обяви.

DAF XF 95.480

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• DAF XF 95.480

Здравеите имам проблем с ДАФ 95 480 EURO 3. При изкачване на наклон заглъхфа и ми отнема газта след като отпусна газта и пак подам тръгва да набира но неможе да развие пълната мощност. Всички филтри на камиона са сменени.

От: DAF XF 95.480

Да не тегли отнякъде малко въздух.

Коментар

Електроники нещо да не се ебават
      К мирной жизни не пригоден.
      Най обичам, обстановката да е максимално близка до бойната.
      ГАЗ 69 ГАЗ 53 ЗИЛ 157

Коментар

Да, трЕбва да е електрониката. Вероятно влиза в авариен режим нещо, та може и некоя лампа по таблото да светне ако е така.Може и някой датчик да подава грешна информация, без да се стига до авариен режим(примерно проблем в датчика за подаване на газ или друг). После ако не е така, има и варианти за механичен проблем по разните клапи на EGR-a, турбината и моторната спирачка.Бърз преглед дали няма висящи маркучи и/или жици. Преглеждане на тръбите след турбината, включително интерколера и меките връзки за пропуски на въздух. Трябва да се провери и дали му достига достатъчно гориво(налягане от подкачващата помпа също) въпреки сменените филтри.Последното включва и споменатия вече въздух. Най-добре в сервиз, при който му разбира и има съответния тестер за електрониката.
        Ясен: "Правилата просто не могат да обхванат живота, затова компромиси има навсякъде. Само различно дълбоки. И според местните и личните разбирания кое е по-важно."

Коментар

мали-и-и-и-и, как бързо го диагностицирахте...едни тираджийски Ванги сте тука...

Ама пълен ли е, празен ли е - не Ви ли интересува?
          Ми на колко километра е? На коя предавка е това? Ръчка ли е ? Автомат ли е? Съединителя сменян ли е?

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
          X