Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Камиони с нежни шофьори

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Камиони с нежни шофьори

Това просто трябва да се види.Радост за окото и душата.
    "Повече от 100 дами от различни крайща на Швеция изпробваха най-мощните камиони в демо център на Волво Тръкс в Гьотеборг."
    http://www.autoclub.bg/index.php?menu=16&id=2957
    0887284106-Митко
    http://www.youtube.com/watch?v=6Fdg05yHhKk&NR=1
    http://www.youtube.com/watch?v=wnMy5yek-ks&feature=more_related

От: Камиони с нежни шофьори

Много готини и усмихнати .

Коментар

Интересни шЕфиорри.. Ако има и тука такъв ден, отивам да гледам задължително
      За Лада НиВа--->Имам СаМо ДвЕ ДуМи---->НяМаМ ДуМи....!!
      Honda Dominator 650
      088ЧЧ93979-->Борис
      0878956Ч38-->Борис

Коментар

Тук във Виена съм виждал страшно маце на не повече от 25години да върти камион в града който извозва строителни отпадаци.
        100% всички в нейната фирма и коленичат
        Toyota RAV4 XA2 2.0 D4D 2004г. | Honda XRV 750 Africa Twin RD04 1992 г.
        Piaggio Vespa PK50S 1983 г. | Puch Maxi N 1982 г.
        Спортен Клуб Стрелба с Лък - Етър 78 В.Търново

Коментар

Е*аси как се втурнаха тия кукони, ще се изтрепят коя да се качи на най-големия камион. А аз също съм виждал жена коята караше КаМаз, преди година и половина в София. На бусове също виждам чат-пат по някоя, даже има една много висока женица, която кара бус в пощите - интересна гледка е, а в буса си е постлала губер на седалките.
          Vorsprung durch technik - Напредък, чрез техника
          MAN, Mercedes-Benz & AUDI uber alles

Коментар

Седя си на паркинг и чакам да ми свърши почивката .По едно време от близкото заведение се задава една жена -красавица,с хубави гърди и стройно тяло(възраст около 27 г) и се насочва към Сканията до която бях спрял.Отключва камиона и се качва отдясно - викам си някой колега пътува я с жена си ,я с дъщерята .Бави се вътре известно време вътре после слезе,обиколи цялата композиция и...се качи на шофьорската седалка ,запали ,излезе с маневра на заден ход и при разминаването си с мен ми свирна и каза: Чао колега...Десет минути след това си седях с отворена уста загледан в посоката в която замина Сканията и гледах тъпо...
            VEREYA MOTORSPORT TEAM

Коментар

Чест и почитания на такива жени.
              Нищо не мога,и нищо не знам...

Коментар

Охох, на първото рали "Бреслау" дето отидох, най-големият, ама най-големият камион 8х8 го караше една кака към лев и шейсе и 40 кила със все сервото на тръка. Ще поровя за снимки в понеделник на работа да кача...

Коментар

Вервай ми аз ако го видя това... ще съм още по-шаштисан от теб. Сега се сещам, че има и жени шофьори на автобусите в градкия транспорт, а пък за тролеите да не говорим, там си мисля, че са едно 50-60% от всички.

Коментар

Жена да кара камион е странна гледка наистина и интересна,също така доста странна гледка е някой мъжага да изскочи от ..."дамски автомобил".Лично на мен ми е доста смешно и някакси...стои непело зад волана/Toyota Yaris,Mini Cooper,Smart.../.Сори ако има засегнати,нищо лично))))
                    Последно редактирано от Янита; 11-06-11, 09:42.
                    Не казвай "Хоп" преди да си скочил

Коментар

Права си. Ама 2-рия Смарт женски, женски с ДВГ под 1000 кубика с турбо е 90к.с. и за мъж си пасва идеално. Бих си карал едно такова за малки разстояния.

Коментар

Първоначално публикуван от ZETROS Преглед на мнение
                        Права си. Ама 2-рия Смарт женски, женски с ДВГ под 1000 кубика с турбо е 90к.с. и за мъж си пасва идеално. Бих си карал едно такова за малки разстояния.
                        Да..няма лошоНо малкото купе не е за мъже,там те могат само да се возят и няма да стават смешни))))Поздрави
                        Не казвай "Хоп" преди да си скочил

Коментар

Има малки купета и за жени и мъже, ако трябва да сме честни, но лично аз си падам по ГОлеми купета.

Коментар

Ходил съм на изложение на Волво по тяхна покана и разноски преди 3 години на същото място и определено си беше забавно нищо че с езиците съм само на "ръкопашен" а и камионите съм им доста леки за управление и вече почти няма значение дали мъж или жена ще ги кара за разлика от некои "грузавици" от епохата на Соца, сигурно там % е още по отчайващ за жените.
                            Съвеста ми е чиста, просто защото не я използвам.

Коментар

Тука ни е странно да видим жена в камион, ама в нЕкои страни си е съвсем нормално (както тука е нормално жена в тролейбус или трамвай).
                              Тук около София съм виждал няколко. Тази женица с КамАЗ-а ме канеше да работя при нея преди няколко години(когато бях по камионите).Имат малка фирма с няколко камиона, заедно с мъжа и. Друга дама, също притежателка на фирма с камиони, заместваше понякога работниците-шофьори, когато си взимаха отпуски или почивки. Помня и една жена, караща Шкода Европа с ремарке.
                              А преди години, докато учех в техникума, съм виждал страхотната гледка как една кака(готина и нагласена) кормуваше за "C"–категория на ГАЗ 53.
                              Според мен пола не е определящ за уменията. Дори си мисля, че сигурно някоя 50-годишна лелка в предпенсионна възраст, карала цял живот тролейбус и на вид не по-различна от някоя детска учителка, лекарка или обикновенна чистачка, би сложила в малкия си джоб голяма част от мъжете шофьори, парадиращи с милиони километри зад гърба си.(е, при определени условия естествено). Градското шофиране под напрежение дава повечко умения и опит от релаксиращото пътуване по магистралите, па макар и разликата в изминатия път да е огромна.
                              А автобусните шофьорки в градския транспорт също не са много и са предимно бивши тролейбусни водачи.
                              Физическата сила, като предимство на мъжете, вече почти не е необходима в повечето разновидности на шофьорската професия, а пък заплащането все още е сравнително добро, особено за жени без високо образование.
                              Последно редактирано от cecoa1; 12-06-11, 15:34.
                              Ясен: "Правилата просто не могат да обхванат живота, затова компромиси има навсякъде. Само различно дълбоки. И според местните и личните разбирания кое е по-важно."

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X