Обява

Свий
Няма добавени обяви.

относно газ 63

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: относно газ 63

Нямам желание на нищо да играя. А и към вас (казвам Вас защото не ви познавам лично) изпитвам само респект. Колкото и да е странно радиатора на ГАЗ-63 е по дебел от този не ГАЗ-53. Притежавам 2 63-ки и една 53-ка. Едната е с мотор от ГАЗ-53 а другата от МB-410. Оригиналните двигатели са меко казано слаби защото биелните лагери на 1-ви и 6-ти цилиндър при продължително изкачване или спускане не издържат.
    Родопите..... Широка лъка.....Солища

Коментар

Не издържат. Щото при наклон мазането е слабо, и щото охлаждането - никакво. Което е вечния проблем на големия номер двигатели, набутани в по-малка кола. Както и на малките, завинтени в голяма.
      Няма нужда на Вие, понеже не съм самовлюбен.

Коментар

Колега,става двигателя от газ 53,просто оставяш твоя радиатор и сменяш само мотора.Наистина радиатора от газ-53 е по-широк,но с по-мощния мотор ,се движиш по-леко и радиатора от твоя си камион върши работа.На Цветан Уаза е с мотор от газ-53,и силно разпилен и е с радиатор от Уаз-469 и не загрява,а ходи с него и на състезания.

Коментар

Първоначално публикуван от ivan_solishta Преглед на мнение
          Ех, а щеше да снимаш
          Колега много съжалявам, в неделята си бях на село но просто човека е неокриваем, ще направя всичко възможно тая седмица да го щракна.
          0 8 76 36 8 542

Коментар

Оk радиатора остава същия,но мисля да сложа 53-кова СК.

Коментар

Ако сложа СК от 53-ка няма ли скоростите да отидат по назад? Защото това ми е идеята.

Коментар

Не е на Газ-63, но и тая муцуна не е по-широка: http://www.offroad-bulgaria.com/show...=107001&page=3
                Газ69- създаден във времена, в които мъжете не са си бръснели краката.

Коментар

Първоначално публикуван от ivan_solishta Преглед на мнение
                  Нямам желание на нищо да играя. А и към вас (казвам Вас защото не ви познавам лично) изпитвам само респект. Колкото и да е странно радиатора на ГАЗ-63 е по дебел от този не ГАЗ-53. Притежавам 2 63-ки и една 53-ка. Едната е с мотор от ГАЗ-53 а другата от МB-410. Оригиналните двигатели са меко казано слаби защото биелните лагери на 1-ви и 6-ти цилиндър при продължително изкачване или спускане не издържат.
                  Koлега качи малко снимки на молотовките и най вече на тази с 53-ковия двигател.Имам голямо желание да присадя ново сърце на моето камионче и никаква идея как.

Коментар

Има един голям проблем: НЕ знам как . Но ще се науча и до няколко дена ги качвам.
                    Честита коледа на всички
                    Родопите..... Широка лъка.....Солища

Коментар

Здравей колега, мисля че е добра идея за слагане на v8 мотор и няма да е трудно не разбрах само дали имаш въпросния двигател. Ако нямаш ми звънни имам един осмак за продан. Подробности по gsm-а 0899518562 щото май не е мястото тук да се пазарим.

Коментар

[QUOTE=USO-AKULATA;1380400]Здравей колега, мисля че е добра идея за слагане на v8 мотор и няма да е трудно не разбрах само дали имаш въпросния двигател. Ако нямаш ми звънни имам един осмак за продан.

Всичко е налично и чака на полусъединител

Коментар

Само са скоростния лост ли имаш проблем там става лесно. Смело режеш лоста и с триъгълник го изнасяш напред аз присадих виетнамков скоростен лост на зилова скоростна кутия!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                          X