Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Канион Рено Мидлинер

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Канион Рено Мидлинер

Здравейте, колеги, бихте ми споделили нещо за този модел рено, като здравина, цена на части, слаби места. Имам оферта за такъв на сносна цена, дълга база. Със земеделие се занимавам, основно ще го ползвам за превоз на бали, а с тях няма как да го претоваря. Благодаря

От: Канион Рено Мидлинер

Още ли не сте го взели? На тази цена ще му избиете парите за 1-2 години според мен стига да е всичко здраво по него сега.И най-важното за да не се чупи е да не го претоварваш.Само не разбрах има ли ретардер че това си е голямо предимство?

Коментар

Първоначално публикуван от dimkov1 Преглед на мнение
      Още ли не сте го взели? На тази цена ще му избиете парите за 1-2 години.......Само не разбрах има ли ретардер че това си е голямо предимство?
      Не "Канион Рено Мидлинер" най-вероятно е място където реката се е вкопала в планина и няма забавители (ретардер).........дано някой модератор оправи заглавието, че ще ни се смеят
      0877 17 07 27 Понеделник - ден за почивка

Коментар

Имам този модел , дълга база-7,5 м , 45 куб. м..Втора година го ,,юркам''-освен редовна смяна на масло ,друго няма.Моторът е слабичък ,но пък аз го товаря със ...стиропор.
        За други нужди ползвам и едно,, Ренде''-М 230-също никакъв проблем...

Коментар

Рено Мидлайнер е най-здравия модел на Рено в средния клас.
          Това е и най-дълго произвежданият модел (повече от 20 години), така, че по него практически не са останали неоправени проблеми...
          Желателно е да е шестцилиндров двигател, макар че и малкия мотор се справя...

Коментар

Купих камиона
            В охладителната система му бяха наляли вода, источих я от пропката на радиатора, но неможах да намеря друго място за точене на картера/може и да няма - незнам/ утре ще му взема антифриз концентрат, ако е останала вода да се смеси. Някой знае ли колко литра събира охладителната му система, модел е Мидлайнер S160 6цилиндъра 1991г
            Последно редактирано от Lyudmil_Mitkov; 14-12-10, 19:30.

Коментар

Първоначално публикуван от Lyudmil_Mitkov Преглед на мнение
              Купих камиона

Някой знае ли колко литра събира охладителната му система, модел е Мидлайнер S160 6цилиндъра 1991г
              Честито...
              Сори ама за ТТ данните ще трябва да инсталирам стари дискове, а не искам - така че сипвай антифриз колкото поеме...

Коментар

Имам проблем с обортомера, работи когато той си иска, като го ударя с юмрук тръгва и след малко пак спира, рових му кабелите да няма хлабава връзка ама не се оправи, някакъв съвет да ми дадете.
                Весели празници !

Коментар

Първоначално публикуван от Lyudmil_Mitkov Преглед на мнение
                  Имам проблем с обортомера, работи когато той си иска, като го ударя с юмрук тръгва и след малко пак спира, рових му кабелите да няма хлабава връзка ама не се оправи, някакъв съвет да ми дадете.
                  Весели празници !
                  ...и на двете ми камиончета е така ,хич не му се кося...

Коментар

ще си играя още с него, пък дано го подкарам , какво масло им наливаш в двигателите ?

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                    X