Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Каква е тази техника?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Каква е тази техника?

Разглеждайки МАЗове из нета попаднах на това. Та какво е?
    П.С. Не успявам да кача снимка.
    Последно редактирано от klasanov; 28-10-10, 00:17.

От: Каква е тази техника?

Кое по точно???
    [B][COLOR=Red][SIZE=4]ИСКАМ БЪЛГАРИЯ ЧИСТА![/SIZE][/COLOR][/B]

Коментар

Първоначално публикуван от Цанко Велков Преглед на мнение
      Кое по точно???
      Eй това. Извинявам се, слаб интернет или друга причина, но не успявам да кача снимка.
      http://farm2.static.flickr.com/1103/...22e16cc522.jpg

Коментар

Това е част от комплекс ПВО С-300, насочващ радиолокатор 30Н6 ввърху универсалната кула 40В6М, транспортирана от влекач МАЗ-537.

Въпросният локатор е отдясно.

Коментар

А отляво трябва да е висотомера или по нашенски "слона", нали така?
          Иначе впечатляващо изглеждат,досега не бях ги виждал.Хем в началото на военната служба бях в радио-технически войски,но малко съм им сърдит още-оставих си част от очите на планшета.

Коментар

Не, тия радари са трикоординатни. Всичко е в единствената антена. А кулата му е, за да може да работи по свръхнисколетящи цели и в равнината. По идея, ракетата може да свали и ПТУРС. Ако лети към нещо наистино важно.
            Не ги включват за щяло и нещяло в мирно време. Да не ги запише радиоразузнаването.

Коментар

...впечатляващо...
              За първи път виждам снимки на С300. Това не е ли секретно?

Коментар

едвали, тия даже са в музей.
                Някои казват, че съм ужасен човек. Но това не е така - аз имам сърце на мил, чувствителен юноша. Пазя го в буркан със спирт на бюрото си...

Коментар

С помоща на една бивша братска република от СНГ американци имат този комплекс, така че все тая вече. Ето ви още малко:

Коментар

Секретни са кодовете "свой - чужд", химията на двигателите, и разбира се алгоритмите за управление. Те също могат да бъдат прочетени, ако 1 000 китайски и индийски програмисти работят по въпроса 40 години.
                    Заради което руснаците продадоха на американците дивизион такива, барабар с вагона документация. Която разрешена за четене от разчетите. Войнишката работа.
                    А с парите от това, финансираха разработката на С-400. Тя също може да бъде пробита, но вече ще струва 60 години.
                    Силуетите от снимките все едно ги има по всички разузнавателни справочници, и ако чуждите разузнавачи ги намерят - лошо. Но пък си има контраразузнаване, и други хора, които да ги пазят далече от чуждите.
                    Оперативно изкуство, какво да го правиш ...

Коментар

,,Слона''отчита височината на полета,а за ниско-летящи цели ползвахме''пеперуда''.
                      Нищо не мога,и нищо не знам...

Коментар

Благодаря за отговорите!

Коментар

Еб.. ти ФОРУМА ! Възхитих ви се ! Поздравления !

Коментар

ЗЕНИТНАЯ РАКЕТНАЯ СИСТЕМА С-300 (SA-10 Grumble) - http://mvizru84.my1.ru/index/0-12 - описание.

Коментар

Бе стига вече с тая детска градина. Ракети - радари. Глупости някви.

"При ведении боевых действий в составе полка С-300ПС для точного определения координат огневого дивизиона ........ придается топопривязчик ....... на базе автомашины УАЗ-3151, который при развертывании на новой позиции... "

Додето не дойде УАЗа - нема да стреляте, айде сички марш оттука! Що съм се забавил - не е ваша работа, и оная русата радистка изобщо не я виждате! Нема тука храсти, нема кардан, оди си глей радаро!
                              Последно редактирано от Стефан; 05-11-10, 04:13.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 0 потребители онлайн. 0 потребители и 0 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X