Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Въздушни снимки - прави ли някой!?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Въздушни снимки - прави ли някой!?

Здравейте - има ли някой от форума, който да има/знае малък малък самолет или мото делтапланер - трябват ми няколко въздушни снимки на терени около София (+- 30 км.)

Знам за малък самолет ... ама е скъпичко и собствениците не заслужават рекламата ... но ако ти е много наложително ...
    Път без препятствия обикновено не води до никъде.

Коментар

mробвай с GOOGLE EARTH......е добра за строителни цели,пробвано
      IF YOU DON'T KNOW,DON'T GO

Коментар

Има и вертолети за тази цел,но наистина е скъпичко.

Коментар

мерси на Явор и outback
          Гугъл-а не ми върши работа - за съжаление снимките с висока резолюцшя свършват точно преди местата които ме интересуват. Знам че струва пари .. ама все пак ако проекта е по-мащабен си заслужава.

Коментар

на летището на Долна баня има богато самолети/частни/.Скокни с Жипката до там,няма да е повече от ХХХ лева.....ние сме пазарили преди няколко зими Хеликоптер за ски и не беше цифра......ама не го наехме/ шубето е голем страх/

Коментар

Ако ти трябват използваеми - от ВВС. Последният в Европа Ан-32. Аерофоторазузнаването е безсмислено ако не знаеш времето и режима на полета по време на снимката. Хич да не е - няма мащаб и сенките са неразбираеми.

Коментар

Ако си от София иди на летище Лесново.

Ще те качат с колкото искаш фототехника на лек самолет и за около 150 лева ще те връткат половин час където кажеш
                Така си мисля аз, но ти за по-сигурно можеш да питаш:
                GSM: 0888 123 123
                Tel.: (02) 9 515 643

Коментар

Бира до повръщане от мене за всеки който може да разчете аерофотоснимка.
                  От конкурса са изключени автоматично Иван Алексиев, Туоно, Николай Андреев, други хора които имат чисто професионални ангажименти в тая област.

Коментар

Те тая:

съм я правил аз! Какво да и четеш?!?

Коментар

))
                      Сега дай размерите на обектите. Или поне ориентацията им. Къде ВСЪЩНОСТ се намират няма да питам, разбирам че е секретно

Коментар

Парасоф спортно парашутно дружество
                        София
                        летище Лесново
                        (02) 389 442, (02) 335 952, (08 9506 319
                        раб. време: сб-нд 08:00

Обучение по парапланеризъм · возене в тандем с парапланер · скокове с парашут 800/2000м

тва са част от хората, които бяха навремето на божурище. доколкото ги помня са много свесни хора, пък и всичко ще се изясни "на цената на един градски разговор"

Коментар

множество благодарности на всички за телефоните. И съответното количество бири при първа възможност за реална среща.
                          Стефане ако мен питаш за размерите на обектите - единия е 100 декара, а другия е 30.

Коментар

идеята е ,че си остават само снимки - няма мащаб,координати и т.н.

Коментар

Аха, Аутбека тръгна мощно и правилно. Ако обекта е известен от други източници, тогава красивата снимка става за илюстрация. Или за реклама, украшение или нещо такова. Но просто така за работа не става.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X