Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Въздушни трикчета
Свий
X
-
Е Су-37, единственния в света интегрален триплан с изменяем вектор на тягата може още по-зрелищни неща. Имаш чуството че тази тежка над 20 тона машина просто хабер си няма за гравитация, маса и други такива неща... Понеже лично се познавам с Анатолий Николаевич Квочур и съм имал щастието да наблюдавам негови демонстрационни полети, ще кажа че нещото може да прави още по-невероятни неща...Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.
-
И някакви "ромашки" и други извръщения...Мани, мухата с нейното кацане на тавана ряпа да яде.
Имам един оригинален диск от КНААПО ми го дадоха момчетата, там има доста красиви кадри.Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.
Коментар
-
Да, ама аз знам как мухата каца на тавана. Което винаги предизвиква паника у сичкото вевесар като се напием, щото не очакват такова коварство от сухопътните. Ама после ме карат да пия много водка, та напоследък си трая.
Коментар
-
Векторът е само по-малката беля за конкурентите му. Той е интегрален триплан, и без въртенето на тягата е подтискащ
Ако Европа имаше разум вместо безумни чиновници, можеше да има нещо подобно. Еврофайтърът също уж е триплан. И са потрошени гигантски пари, много повече отколкото за тоя. Но не може нищо. Защото парите са дадени за златни клозетни казанчета в брюкселските кабинети, за кретенско бръщолевене, небостъргачи от прекупвачи на едно и също от единия завод до другия и стогодишни вина за коктейлите. И никога няма да се дадат за математици, аеродинамици, специалисти по системи за управление. Които пък се произвеждат за стотина години зверски труд, не с директиви и светско гъзурчене.
Коментар
-
Да бе, той Куадрата имаше предвид, че е единствен триплан + УВТ. Аз пак избързах
А за Еврофайтъра може и да си прав за процесите по създаването му, но пък той е обречен на успех, т.е. производство и вече навлиза в армийте на Англия, Испания... А Су-37 е произведен само в няколко прототипа, от които единия се разбии май че бъдещето му е неясно... Иначе спор няма - той е взел от аеродинамиката всичко възможно! През 95та на Сарафово видях на живо Су-27, ама 37 за съжаление сигурно няма да видя
Коментар
-
Еврофайтърът остаря десет години преди да полети за пръв път. За замазване на работата ще трябва да купят някви бройки. Но никъде по света няма да иде ни един. Освен че не може да лети, и струва безсмислено.
Коментар
-
Първоначално публикуван от СтефанЕврофайтърът остаря десет години преди да полети за пръв път. За замазване на работата ще трябва да купят някви бройки. Но никъде по света няма да иде ни един. Освен че не може да лети, и струва безсмислено.Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.
Коментар
-
Имах предвид тъпата копродукция с Тайфуна. А Грипен е същинско бижу, точно това ни трябва на нас.Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар