Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Hovercraft-BG

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Hovercraft-BG

Hovercraft Не съм прегледал основно форумите,но мисля че не съм срещал такава тема Аз съм малко нов във сайта,по принцип карам ендуро, но пък ми се ще да покарам и такова животно! сигурно е много готино ! няма да мога да си купя, но пък въобще не ме затруднява да си направя такова Ако някои може да помогне с идеи,схеми,съотношение тегло/мощност,линкове нека да сподели Сигурен съм че не само аз се интересувам от това
    Уморените коне не ги убиват , нали ??

Не е голяма философия, но има няколко "тънки" момента. Двигателите, витлата и полата.
    Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.

Коментар

Перфектната офроуд машина. С какво друго ще минеш през блато и язовир например?! Недостатъци - не обича неравности, наклони, бабуни. Значи не е перфектна Разходи за гориво почти като за хеликоптер със същото тегло. Затова я използват само военните и скандинавците Те пари имат!
      Подробности има достатъчно в Google

Коментар

Е, има вече достаъчно икономични двигателчета, стига да не е някаква голяма транспортна машина.
        Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.

Коментар

Гледам ника ти е MAC сигурно си голям фен, аз още немога да свикна с виндовса.
          Имам една книга за ховеркрафти 1.69 мв е във формат djv и гледачка за книгата. Във форума незнам как да я сложа, но може по е-майла или по дс++.
          Книгата е на руски превод от полски.
          Файла на книгата може да се чете само с виндовс хр на български.

Коментар

Относно ховера.

Здравей,
            И аз съм фен на този вид "транспорт".
            Ако се интересуваш как да си проектираш машинката ти препоръчвам следните сайтове:
            http://mkmagazin.almanacwhf.ru/mk_ot...hshiy_vint.htm

Коментар

Прочетох по-горе и писанията за книжката - ето и нелните сайтове
              Книгата е във формат DJVU.
              ftp://files.zipsites.ru/books/misc/djvu/ben__e01.rar
              http://www.zipsites.ru/books/suda_na...e/ben__e01.bat
              http://www.zipsites.ru/books/suda_na...e/ben__e01.txt
              По отношение на разработката - най - комплициран е въпросът за витлата.
              Иначе двигатели дал бог, а що се отнася до разхода съвременните мотори от типа на Rotax или Simononi имат разход 3 - 4 на час при крейсерска скорост, т.е не са излезли даже на външна характеристика.

Моят e-mail e: paltarski@abv.bg

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
              X