Винаги съм си мислел, че гражданската авиация се движи по строги закони и правила...
Този Ту-154 на Аерофлот ме кара да се замислям дали е така. Лети по международни линии (Дюселдорф - Москва) с двигател по-малко - просто му сложили тапата хората!
Има го нащракан на много места из нета, снимали го при излитане и изтръпвали как наближава краят на пистата и той с мъка отлепва...
Този Ту-154 на Аерофлот ме кара да се замислям дали е така. Лети по международни линии (Дюселдорф - Москва) с двигател по-малко - просто му сложили тапата хората!
не с теб, ( както на Макс, Фанатик или Куздов за Фронтерите, так и твоето мнение за "мицуто" съм го приемал като аксиома - вярно,без доказване ) а с тези които публикуват! Аз сам авио инженер (макар и бивш) по основно образование. Това се слага на двигателите отпред и отзад при по-дълъг престой за да попречи на всякаква летяща гад да се свре на сухо и топло и да гнезди
( по подправени документи) мотор. Колкото до набирането на височина при излитане
Драго ми е, че пишат и професионалисти тук, а не само любители на авиацията като мен.
) в ненаучно популярен вид
Коментар