Обява
Свий
Няма добавени обяви.
СУ-27 И много свободно време
Свий
X
-
До: СУ-27 И много свободно време
Нямам думи...шапка му свалям - добре е че има хора, като тези.
За тези, които нямат търпение да разгледат целия сайт - това, което виждате в началото е т.нар. обратен калъп, от който след две изливания ще стане реален самолет, от плексиглас и смоли. Дори и летиБива си го с два двигателя и дори кабина с пилот и детайлно табло с прибори. Освен дреболиите, които описах самолета има въздушна спирачка и колесници с хидравлика и електрически мотори. Много впечатляващо...
Клип с maiden полета на СУ-то...
Коментар
-
еха
тоя е уеко луд
бравосИ азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ
Коментар
-
А жените може да са и няколко
Проекта според мен е отнел поне 4-5 год. !
На първите снимки детето му е бебе а на последните е около 5-6 годишно и активно помагаЧовек първо е изобретил колелото а после премазаните животни !
Коментар
-
Първоначално публикуван от господин никой Преглед на мнение
Клип с maiden полета на СУ-то...
При опита за кацане не му се отвори левият колесник, направи втори опит, пак неуспешен и кацна в тревата... Но! От удара в земята колесникът се отвори и накрая на клипа беше стъпил здраво и на трите колела!
За първи път в България Су-27 официално дойде на Празника на авиацията - Сарафово - 1995г. Тогава и аз го видях на живо.
Коментар
-
Първоначално публикуван от Паджеровод Преглед на мнение...За първи път в България Су-27 официално дойде на Празника на авиацията - Сарафово - 1995г. Тогава и аз го видях на живо.
Тогава също се появи и МиГ 29, но кацаха само на Равнец...
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар