Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Проект плазма

Свий
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

  • Проект плазма

    относно плазмената технология тя не е за стелт,а за скорост,американския проект е известен с името аврора а руския с името плазма,целта на тия проекти е постигане на гигантски скорости в рамките на атмосверата и с алтернативни горива.Като американците наблягат на инпулсният двигател при който огромно количество кислород се подлага на огромно налягане и се взривява с помоща на някакъв газ, налягането се създава естествено при полет от формата на самолета. За руския не се знае много както винаги те си траят повечко от американците,слуховете са че при полет на руската машина самолетът изтрелва чрез магнитно поле плазма която пробива атмосверата и на практика го лишава от съпротивление почти 60% а двигателите са на принципа на инплозията а не като американците на експлозията,това им дава стотици хиляди пъти по голяма мощ.
    има ли повече инфо за тази плазмена технология до къде са стигнали в разработването и дали работи

  • #2
    Ммм ... Боя се че не съм чувал за такъв вариант ...
    Изобщо казано това се казва физика на интерфейса, и освен че процесите са сравнително енергоемки, се страхувам че не може да става дума за макротехнология в произволна динамична среда ...
    С маскировката работата е проста. Плазмата отлично поглъща лъчението в радиодиапазона. Радара го осветява, ама така и не дочаква отразен сигнал. Щото той не се и отразява)
    В тоя случай особено ярко се наблюдава глупостта на парвенюто с дебелата пачка. И полюцията Ф-117)) Не бе, американските учени са най-великите! И американските фирми! И инженери! И военните!!!

    Коментар

    Активност за темата

    Свий

    В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

    Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

    Зареждам...
    X