Големият ли кара много бавно или джетмените са много бързи?
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Аеробус и пешеходци
Свий
X
-
От: Аеробус и пешеходци
Има минимална скорост, която е различна или се мени в зависимост от теглото, конфигурацията на механизацията-в полетна конфигурация, конфигурация за излитане и конфигурация за кацане, с или без спуснат колесник.
лек.
Коментар
-
Е, 'големия' е със скорост на кацане като малките самолети (имам предвид А319-А320)... Т.е. това, че е голям не го прави задължително по-бърз...
Като се вземе предвид, че полета е конкретно за реклама, и то при арабите, дето тунджата им е у лозето, вероятно самолета е бил много лек, с минимум гориво и т.н....
Ей тук как хвърка бавно А380...
Вече съм неактивен в този форум и не го следя.
Но съм насреща през алтернативни средства за комуникация (други форуми, телефон), ако има въпроси по обсъжданите тук теми.
Коментар
-
В този век на компютри може да изработят убедително видео как хората си летят и без тези апарати.
Като нищо може да е монтаж с рекламна цел.
Не ми се вярва да разрешат на хора да се доближат толкова близо до летящ самолет. Има си там завихряния, едно-друго, и тези въшки като нищо може да приемат вертикален полет. Ама не нагоре, а надолу...Има ли желание-има и начин!
Коментар
-
Не съм съгласен... Да, използване на правилен ракурс за да изглежда 'страшно' - така си е... Обаче имаше и филмче как са снимали тази реклама - съвсем реален полет...
Хвъркат си наяве хората... А относно вертикалния полет - ами те накрая винаги кацат с парашут - нямат колесник
Вече съм неактивен в този форум и не го следя.
Но съм насреща през алтернативни средства за комуникация (други форуми, телефон), ако има въпроси по обсъжданите тук теми.
Коментар
-
Въздушната струя около и зад A380 не е за пренебрегване.А тези с ракетите на г*за са смелчаги, определено.
Младежи, уважавайте старостта - тя е вашето бъдеще...
0887/осемпет 66 4осем
Коментар
-
Тези съвсем не летят зад него
Гледат да са му встрани от струята...
Иначе че този кютюк прави вихри - така си е... Попаднат ли 'батманите' в струята - няма да им е весело - те и затова се пазят...Вече съм неактивен в този форум и не го следя.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 117,215 в 10:38 на 20-06-26.
Коментар