Може и тука, не помня, в един по-шумен сайт даже аз писах защо и как совалките не бива да летят. Какво и колко са писали пряко заетите с това, не ми се и мисли. Обаче величието на Хамерика, технологическото могъщество ... Дрън-дрън. Хрущов е бил поне шлосер, освен идиот. А Буш е бил наркотрафикант освент идиот, и ей го резултата. Сега 7 нещастни глупака треперят на МКС и чакат някой да измисли с кво да ги свалят. Ми ако ги нямаше тъпите руснаци? Такива глупости те са правили в ония времена. А хората знаят много за космоса още от тогава.
Боже, какво ще стане с единствения свят който имаме? Щом ръководството на свръхсилата невменяемо общество-тинейджър е такова? И също невменяемо. Доколкото знам даже маймуните са наясно че задниците им са червени, и това се вижда по-добре като се покатерят нависоко ...
Някой да знае кога е следващия за някоя друга планета?
Така или иначе - Амин за програмата Шатъл.
Боже, какво ще стане с единствения свят който имаме? Щом ръководството на свръхсилата невменяемо общество-тинейджър е такова? И също невменяемо. Доколкото знам даже маймуните са наясно че задниците им са червени, и това се вижда по-добре като се покатерят нависоко ...
Някой да знае кога е следващия за някоя друга планета?
Така или иначе - Амин за програмата Шатъл.
Коментар