Обява

Свий
Няма добавени обяви.

ПАК ДА

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: ПАК ДА

Колкото и да модернизират все ще са в плюс. Освен това в момента са тактически бомбардировачи, ама наложи ли се щангите за дозареждане много бързо са в състояние да им ги качат. Не случайно са си в състава на стратегическата им авиация.
    Всеки трети е шести

Коментар

Първоначално публикуван от Самодържец Преглед на мнение
      Колкото и да модернизират все ще са в плюс. Освен това в момента са тактически бомбардировачи, ама наложи ли се щангите за дозареждане много бързо са в състояние да им ги качат. Не случайно са си в състава на стратегическата им авиация.
      В състава на стратегическата авиация Ту-22М3 е не заради възможността , че може да се презарежда във въздуха.
      Лек ден.

Коментар

Първоначално публикуван от petyo413 Преглед на мнение
        В състава на стратегическата авиация Ту-22М3 е не заради възможността , че може да се презарежда във въздуха.
        Лек ден.
        Разбира се, защото носи от ония хубавите крилати ракети,заради това е в състава СА. Ма сам по себе без възможността за презареждане, руснаците го водят "най-добрия тактически бомбардировач".
        Всеки трети е шести

Коментар

Здравей Самодържец.
          Аз , че се заяждам то е очевидно, но го правя без лоши намерения.
          Най - общо казано, руснаците извършват през годините доста модернизации/ дълбоки както се казва/ на ту-22, виждайки неговия потенциал или по-точно потенциала на такъв тип оръжие. Даже може да се каже , че променят изцяло неговата компановка на ТРД-та и аеродинамичната му схема, изпълняват доста мероприятия по олекотяване и заздравяване на конструкцията и това довежда до Ту-22м3. Като едно от нещата е желанието Ту-160 и Ту-22м3 да имат един и същи двигател-доста добра идея.
          Поради всички тези доработки, модернизации, иновации в крайна сметка Ту-22м3 придобива възможности да носи определени оръжия и доказва по време на изпитанията, че може освен да ги носи , но и по-важното-добре да ги използва.
          С тези пък оръжия може да се въздейства по определени/стратегически/ цели/обекти. Те пък се намират на определелено отдалечение от линията на фронта и поради това сдобиват този прекрасен ЛА с устройство за презарядка във въздуха.
          По повод желанието на неговите собственици да го модернизират сега:
          Не знам до каква степен ще е модернизирането , но не изключвам да се реализира и старата амбиция за един и същ ТРД за Ту-160 и Ту-22м3, съответно чисто ново БРЕЛО, системи за пасивна и активна защита, оръжие и т.н. Това е логично обосновано от факта , че новия ПАК ДА ще влезе на въоръжение по частите на СА чак около края на 20-тте години на нашия век. С други думи - поне до тогава ще има Ту-22м3 и Ту-160 , а може и Ту-95 и поне аз ще се любувам на този така красив самолет-Ту-22м3.
          Лека вечер.

Коментар

Не знам до каква степен ще е модернизирането , но не изключвам да се реализира и старата амбиция за един и същ ТРД за Ту-160 и Ту-22м3, съответно чисто ново БРЕЛО, системи за пасивна и активна защита, оръжие и т.н. .
            Това ще му(на Ту-22м3) увеличи значително бойния радиус и дали няма да го превърне в стратегически бомбер? А те не бяха ли предмет на някакви договори и пак да се вдигне скандал около него?

Коментар

То напоследък от скандали много-много не им дреме.
              Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Здравей Самодържец.
                Аз , че се заяждам то е очевидно, но го правя без лоши намерения.

Не знам до каква степен ще е модернизирането

На мен досега не си ми звучал като заядливец, ма какт ои да е, здраве да има.

Иначе и в момента се изпълнява програма по модернизацията на част от машините.
                Всеки трети е шести

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                X