Обява

Свий
Няма добавени обяви.

SR-71 Blackbird

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: SR-71 Blackbird

Първоначално публикуван от Anyuser Преглед на мнение
    За SR71A - при скорост 3М само 18% от тягата се осигурява от ТРД останалото е от форсажната камера работеща в режим на ППВРД.
    Колкото до сравняването му с МИГ-25П, няма база за сравнение, защото са различен клас самолети, с различно предназначение. Миг25П е изтребител-прехващач, SR71A е разузнавателен. Миг-25П е приет на въоръжение 1972г. SR71A - 1966г.
    Въпреки рекордите на прототипите на Миг25П , според официалните тт данни серийният модел Миг25П отстъпва на SR71A доста по скорост, височина и далечина на полета, превъзхожда го май само по въоръжение, защото SR71A няма такова.
    Най-вече го превъзхожда по маневреност...цена, стойност на поддръжка и на летателен час...
    Всъщност крайно некоректно е да се правят сравнения м/у самолети от съвсем различен клас със съвсем различно предназначение!
    много автомати-слаби резултати!

Коментар

• От: SR-71 Blackbird

Всеки трети е шести

Коментар

• Коментар

• Пенсионерска работа
          TOYOTA SEQUOIA ‘11
          W140 S420 '99

Коментар

• Босе SR 71 е силно специфичен и скъп във всяко едно отношение самолет . От 32 построени 12 са паднали по различни причини . Едва ли има в този свят по авариен самолет . Ситуацията е същата като примерно с F 117 или B 2 от които са произведени 21 броя . Толкова са скъпи и специфични като самолети че може да ги експлоатирате само вие . МиГ 25 се експлоатира в цял свят . Включително и ние имахме 4 броя . Произведени са около 1200 броя . Парадокса е че SR 71 не остаря технологично поради което се спират повечето самолети а остана без работа поради развитието на спътниците за разузнаване и след тях на дроновете .
            Последно редактирано от sek.1; 27-04-26, 09:17.
            Без цигари и алкохол ще съм най здравия труп в гробищата .

Коментар

• sek.1
              sek.1 коментира
              Редактиране на коментар
              За разлика от теб аз МиГ 25 съм го виждал и на земята и в полет . Карал съм му камионите които го обслужват . За разлика от от SR - 71 МиГ 25 още лети . Няма самолет с такава висока аварийност в този свят като SR 71 от 32 произведени 12 са паднали по различни причини сами .

• BENZBOSS
              BENZBOSS коментира
              Редактиране на коментар
              Добре,че не си карал камиона с кухнята,не ми се мисли тогава какво щеше да е

• sek.1
              sek.1 коментира
              Редактиране на коментар
              Такава помия като на снимката никога не съм ял .

• Натиснете снимката за да я уголемите

Име:IMG_8052.jpeg
Прегледи:125
Размер:496.0 КБ
ID:7037173

Направо нямам идея за какво говориш,виж колко съм добър с фотошопа 🥴
            TOYOTA SEQUOIA ‘11
            W140 S420 '99

Коментар

• sek.1
              sek.1 коментира
              Редактиране на коментар
              Босе по важно е да искуфееш по късно . То рано или късно е неизбежно ама колкото по късно толкова по добре .

• MM1980
              MM1980 коментира
              Редактиране на коментар
              хахаха, а някой са си изкуфяли от млади

• BENZBOSS
              BENZBOSS коментира
              Редактиране на коментар
              От времето на светлия комунизъм още 🤣

• Тооо... ако познания се придобиваха със селфита, току виж си се оказал и крупен автомобилен производител. А защо не и производител на плавателни съдове? На самолетоносачи?
            Имаш ли селфита в някой музей на космоса?
            Не чета коментари и не отговарям на такива.

И коментаторите...

Коментар

• BENZBOSS
              BENZBOSS коментира
              Редактиране на коментар
              Имам

Ти?

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 108,039 в 21:00 на 20-03-26.

Зареждам...
          X