От: Купуваме стари F-16 без конкурс
Това за шведите е така, но старите Ф-ове изобщо и толкоз не предлагат. Руски машини сякаш няма как да вземем, та остава отворен въпроса дали има, какво да купим изобщо. Друг въпрос е защо изобщо се налага подобна покупка, освен за разни комисионни ако не иде реч.
Инак за гостите си прав до някъде, но е според зависи. Наистина е добре гостите да се съобразяват с правилата на домакините, но ако жена ти /примерно нали/ ми поднесе отровно солена манджа ще ми е трудно да не ми проличи, а както съм цапнат в устата... сигурно и ще си кажа. Мисълта ми е, че ако съм загрижен за домакините си бих си позволил да съм болезнено откровен, а ако не ми пука по-скоро ще си трая. В ролята на домакин пък съм показвал завидна толерантност към разни дразнители... но никога не повтарят
. Случвало ми се е преди години, когато не ядях месо в продължение на години, да гостувам и на масата всички да ми се подиграват до степен да стана и да се махна от къщата им. Повече и не съм ходил там. Но не предизвиках с нищо това отношение, нито ме накараха да проям месо. Към днешна дата пък ям, но не бих си позволил да тормозя гост щото е различен от мен. Та реално първо пробвам с добро, а ако не разбират... обръщам монетата. Друг е въпроса дали някой ти е гост само защото си го пуснал в дома си... примерно инкасатори разни и прочее нежелани елементи, които понякога се появяват, че дори и познати... които се натрисат неканени. За мен думата Гост носи по-дълбок смисъл и държа да му е добре. Последно забелязвам, че хората дето идват в гората почти не се сещат да си донесат храна, а идват от страната на магазините. Е гладен никой не сме оставили, но при мен бира не расте по дърветата и всичко, което се пазарува идва от километри и е сметнато за дадено време. Та все пак има разлика м/у натрапник и гост. Ако едните бих изгонил и без много да прекалят, другите поне малко се опитвам да толерирам и пробвам с намеци нали
...
Това за шведите е така, но старите Ф-ове изобщо и толкоз не предлагат. Руски машини сякаш няма как да вземем, та остава отворен въпроса дали има, какво да купим изобщо. Друг въпрос е защо изобщо се налага подобна покупка, освен за разни комисионни ако не иде реч.
Инак за гостите си прав до някъде, но е според зависи. Наистина е добре гостите да се съобразяват с правилата на домакините, но ако жена ти /примерно нали/ ми поднесе отровно солена манджа ще ми е трудно да не ми проличи, а както съм цапнат в устата... сигурно и ще си кажа. Мисълта ми е, че ако съм загрижен за домакините си бих си позволил да съм болезнено откровен, а ако не ми пука по-скоро ще си трая. В ролята на домакин пък съм показвал завидна толерантност към разни дразнители... но никога не повтарят

Коментар