Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Мнение на Стефан за посещението на Буревестниците

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Мнение на Стефан за посещението на Буревестниците

Първоначално публикуван от dan Преглед на мнение
    Да..американците са казали-'Crazy Ivan".По повод други маневри,но пак същото.Казват го обаче без ирония и снизхождение.Без адмирации.Просто констатация.
    Крейзи Иван ис нъмбър уан!

Коментар

В някои случаи креизи печели,в други случаи не.Живот,Тихомире,за това е интересен.

Коментар

Първоначално публикуван от dan Преглед на мнение
        В някои случаи креизи печели,в други случаи не.Живот,Тихомире,за това е интересен.
        Аз съм заклет русофил , тъй че дали печели или губи за мен няма значение - винаги съм пристрастен. А за живота си прав.

Коментар

Пристрастието ,казват, е солта на живота.Наи -истинските хора винаги го имат.Другите са сметкаджии...

Коментар

На тия всички са им крейзи. И безмерските Су-та, и Пешовците дето ги карат. Като изобщо не могат да ги намерят ни във въздуха, ни на земята. От двайсе излитания един прехват. И той на отделна туя насред отделна родопска поляна. Щото Су-то още от преди малко е в съседното дере и лениво си вири носа да хване суперменчето във фотокартечницата. А данните от обективния контрол не показват, секретно било. Нали сме съюзници, бе пичове, кво стана? Нали сте цвета на най-великата нация, що с 400 годишно не можете да се оправите със селскостопанската авиация с по 20 часа нальот?
            Кухи фукльовци, това е. Риска е еднакъв за всички. А някои не могат да се справят с него. Щото да мляскаш дъвка и да чупиш стойки пред журнализгите с късите поли е по-лесно отколкото да четеш аеродинамика, да мизеруваш, и да се научиш да караш ероплан. Ама наистина. Иван и Пешо успяват. Джо научава декламация за риска.
            Халал да му е.

Коментар

Накрая Джонатан ще си стисне ръката с Лудия Иван,ма дали нема да е късно?

Коментар

За какво? Най-накрая ще стане като в космоса. Някой просто ще отпадне. На американците им яде главата непреодолимото влечение към евтина гъзария. Целта е най-близкото шоу, в него се вкарват немислими сили и средства, и до там. Пълна невъзможност за дългосрочна упорита работа с далечна цел. В колите са били първи, за тях те са жизнена философия и начин на живот. А японците ги отнесоха кат мутра канарче за две десетилетия. Аз примигвам по-бавно. Европа изпадна от космоса от бедност, Япония - от нямане на ресурси. Американците - от глупост и алчност. Същото става и в авиацията. Новите боинги се проектират изцяло в Европа и Русия, там и ще се произвеждат критично важните части. Като туриш в сметката и големия аеробус, новите авиотехнологии са просто нечувани в американско. Нямат представа за какво става дума. При положение че за тях и самолетите са квото за нас трамвая. За Раптора нямам какво да кажа, при положение че руския министър на войната се изсмя на журналистите. Каза че сравнителните му характеристики с новите руски самолети са толкова секретни, че в Русия ги знаят 5 - 6 души. Аз не съм от тях и ще си трая, но ми се струва че там има много повече проблеми, отколкото решения ...

Коментар

Първоначално публикуван от Стефан Преглед на мнение
                  А с какво се гледа това? Не можел да ги отвори ...
                  Промени типът на файловете от .DAT на .mpg или .avi и се любувай
                  Последно редактирано от Паджеровод; 03-07-07, 18:08.

Коментар

Не е нужно, просто му посочи с коя програма обикновенно ги отваряш. И са MPEG-ове
                    Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.

Коментар

с уважение ама не може да стоиш на дивана в хола щото там е безопасно и да искаш да си номер едно
                      без риск няма развитие
                      или по добре с копия е прашки че приятелският огън е опасен
                      руснаците рискуват - някъде губят някъде печелят - живот - но вървят напред
                      BMW X6

Коментар

От: До: Мнение на Стефан за посещението на Буревестниците

хММ, Свредел......

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                        X