Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Мнение на Стефан за посещението на Буревестниците

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Мнение на Стефан за посещението на Буревестниците

Примерът има всичко общо с моята теза - гъзарията на челно място, далеч пред сигурността.

Коментар

Първоначално публикуван от Obersturmbahnfuehrer Преглед на мнение
      Примерът има всичко общо с моята теза - гъзарията на челно място, далеч пред сигурността.
      Там сигурността е била нарушена от французите, ама тогава е била в разгара студената война и е било позволено...
      Ето ви още едно хубаво изпълнение:
      https://htftp.offroad-bulgaria.com/q...PO/AVSEQ10.DAT
      Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.

Коментар

Ми, в чуждо село и керемидите бият и не е най-удачното място да се пробваш да се покажеш какъв си бабаит. Е, това ми беше тезата, ако все още не си я разбрал - първо бабаитлъкът, пък после всичко останало.

Коментар

Първоначално публикуван от Obersturmbahnfuehrer Преглед на мнение
          Ми, в чуждо село и керемидите бият и не е най-удачното място да се пробваш да се покажеш какъв си бабаит. Е, това ми беше тезата, ако все още не си я разбрал - първо бабаитлъкът, пък после всичко останало.
          Е, ти натепай спирачки пред един рейс с колата и когато шофьорът инстинктивно навие волана и падне в пропастта обяснявай че просто си се шегувал и си искал да видиш тоя като се прави на бабаит с тоя голям рейс дали може да спира
          Аре зарежи таз песен любовна, все руснаците са ти криви на теб ама нейсе...
          Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.

Коментар

Ако рейсът кара по магистралата - да. Ама ако е излязал на Нюрбургринг да пили гуми, т.е. където изобщо не му е мястото...

Пък на теб все дургите са ти виновни, а руснаците са или герои или жертви на световен заговор... И ние в това число...

Коментар

Тая вечер си решил да поставиш рекорд по казани глупости май...
              Само и само да не признаеш че не си прав. Хем знаеш че става на въпрос за един конкретен случай (щот останалите са ясни и не ги коментираме).
              По твоята логика да бяхме открили огън по Буревестниците сега, щот се правят на бабаити а карат бойни самолети които трябва да могат да летят в такива условия...
              Айде стига вече даже не е смешно.
              Ето още, това е много красиво:
              https://htftp.offroad-bulgaria.com/q...PO/AVSEQ06.DAT

Коментар

Добре, бе, "Руското джудже - най-голямото джудже на света!". Айде мирясай вече.

Хванал си се за онзи Мираж, все едно, че това е единствена версия или може би ти си озарен от Провидението. То и за двата СУта изобщо няма единно становище какво е станало и се съдят, уволняват и разправят като цигани, пък ти за там... Доколкото знам, има три основни хипотези за ТУто, обаче явно ти знаеш Истината. Ми, вземи сформирай и оглави нова комисия. Много обичам, като някой започне да се изцепва авторитетно за неща, за които по-големи капацитети спорят вече сума време.

Едно е сигурно - колкото по-големи рискове се поемат, толкова по-малко остава до катастрофата, пък била тя и провокирана. Тук поне сме все шофьори и този елементарен принцип трябва да ни е добре известен.

Коментар

Версии може да има много, обаче истината е една.
                  Ама в края на краищата версиите са важни, дай да видим как сме заразили със СПИН толкова деца в Либия, и помагахме за организацията на атентата срешу папата....или това са направилни версии? Май не смееш обаче да го кажеш, щот версията която ни е изгодна на нас (теб) е най-правилна, другите не са... Забелязваш ли разликата, аз съм съгласен с всичките останали случаи на безхаберие, докато при теб е важно да уплюеш руснаците на всяка цена

Коментар

Бе, когато смятам, че правят простотии го казвам. Обаче ако си забелязял, правя същото и за западняците. Истината е една, и ти със сигурност я знаеш. Я ни светни кой конкретно утрепа Кенеди. Ами Сталин?

Как сме заразили толкова деца ли? Ми, с конформизъм - възприели сме типично ниските хигиенни стандарти в либийските заведения и сме били едни от многото неволни, но мърляви "заразители". Това пък с Папата е егати слабия пример. Типично активно мероприятие на жабарите, при това почиващо единствено на "самопризнанията" на един шизофреник. Сами си то гръмнаха (те имат афинитет да си трепят Папите) и после ни го лепнаха на нас. Да не говорим, че мовекът си седеше във Ватикана и никъде не се е репчил. Разбирам да беше дощъл тук или в Турция и да се прави на мъж, което е по-директната аналогия с ТУто. Разбирам Миражът да го беше съборил около Москва, а то... Иначе самите руснаци разглеждат и версията, че са прекалили с пренастройките на машината, за да "блесне". Още повече, че черната кутия си е при тях.

Коментар

А с какво се гледа това? Не можел да ги отвори ...

Коментар

Що за слаб пример бре, нали е версия? Щом ще говориш за всякакви версии давай и тия. Ако руснаците не бяха прекалили с настройките щяха да отнесат Миража и пак да паднат този път двата самолета. Спирам да пиша в темата, ясно е че за теб въпроса е принципен, не може да паднеш по гръб...

Коментар

Ми, като ще си изсипваме всякакви отнесени версии, я кажи какво мислиш за версията, че Елвис е жив и как би я отнесъл към слуха, че руснаците са крали чертежите на Конкорда?

Коментар

Елвис братле е жив, ама вече е толкова пропаднАл че не мое да пее... Ела да те запознаем, у съседнио вход живее... А това с Конкордо не знам, аз съвсем случайно ги прибрах, бяха ги забравили на бюрото и аз си завих сиренето у тех, де да ги знам че са секретни...

Коментар

Че вече не мое да пее е логично, ама поне автографи дава ли? Ако пък печатът от чертежите се е трансферирал върху сиренето, купувам го по 20 лв./кг. Бе, направо 60лв. давам - като за някъв камамбер.

Коментар

Да..американците са казали-'Crazy Ivan".По повод други маневри,но пак същото.Казват го обаче без ирония и снизхождение.Без адмирации.Просто констатация.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X