Обява

Свий
Няма добавени обяви.

5-6.09.2007г. - BIAF'07, Крумово

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• 5-6.09.2007г. - BIAF'07, Крумово

Участници във Фестивала
    До сега са потвърдили участието си :
    Великобритания – „Червените стрели
    Франция – “Patrouille de France
    Швеция – " Gripen"
    САЩ – " Lockheed Martin"

Това е цитат от официалния сайт на BIAF-a

Re: 5-6.09.2007г. - BIAF'07, Крумово

Дано съм си тук.
    Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.

Коментар

До: 5-6.09.2007г. - BIAF'07, Крумово

Леко напомняне

Коментар

То там може да се засечем и със съфоромци. Някаква идея по какво да се познаем? Аз щото съм нов и за това питам.

Коментар

Да пусна малко снимки - със закъснение, но сега имам време

Отидох на 5 септември заедно с един приятел, който е корифей на самолетите Още от детската градина вместо да играе с нас четеше сп. Криле Важно е да отбележа че за първи път бях на подобно събитие, и може на места да не се изказвам компетентно Тъй като използвахме публичния транспорт за придвижване до летището малко позакъсняхме и изпуснахме откриването и полета на репликата на първия български самолет - Дар 1. В небето вече бяха "Червените стрели" Показаха майсторски пилотаж, с много опасни и зрелищни разминавания Хареса ми!

Снимки на англичаните в полет нямам, защото докато заобиколим цялото летище и стигнем до входа те вече кацаха
          Асистенцията им беше доста масивна

След тях в небето се шляеха някакви леки самолети - след представянето на "Червените стрели" за мен бяха безинтересни
          Дойде редът и на французите с техните ЕърДжет

Процедурата по подготовката за излитането беше доста интересна. Маршалите (така се наричаха, нали?) си свършиха работата безупречно

Тук самолетите са на пистата в групички по 4 и захождат за излитане.

Тук успях да хвана едно от разминаванията им. Държа да се оплача че ми беше изключително трудно да ги снимам

Небесни делфини

След това набързо разгледахме изложението и се прибрахме, защото слънцето ни разказа играта - как може едно дърво да не засадят Толкова се бяхме "изпържили", че даже не чакахме на опашката за Юрофайтър

Добре ли се получи
          о 88 з 417 оо 4 - Стоян

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
          X