Обява

Свий
Няма добавени обяви.

обслужване на sea doo sportster le 130hp

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• обслужване на sea doo sportster le 130hp

Моля за инфо какво трябва да знам за тази лодка как се обслужва, и къде.
    Какво трябва да направя преди да я пусна във водата.
    Лодката ми пристигна от САЩ тия дни,не е палена от ноември.Оказа че в Пловдив май няма къде да я обслужат./или аз не знам къде/

От: обслужване на sea doo sportster le 130hp

http://img208.imageshack.us/img208/6238/p4280006k.jpg

Коментар

Здрасти. Аз карам SeaDoo Sportster 155hp Bombardier. Обслужването което аз съм правил е смяна на масло и филтър, разглобявах веднаж турбината(водомета) понеже беше засмукал камъни и парче въже. За маслото ползвам Пловдив-ска фирма, пратиха ми по по една от фирмите спедитори консумативите. Смених си всичко сам, елементарно е! Друго важно е, че след дълаг престой (в гаража ми) всички приводи, които са с жила бяха поспекли.Малко спрей малко смазка и си в боя. Друго което мога да те посаветвам, тривиалните неща корпус, акумулатор, пробвай да си я палнеш на сушата но трябва да и подаваш вода. Пише си го в книжката как става. Ако те интересува нещо питай.

Коментар

ок.мерси
        регистрация трябва ли и на тази лодка.
        и колко бензин ти харчи лодката.

Коментар

До колкото знам за рег. не е необходимо до 4.60 м. Във Форума има отделна тема за изискванията на морска администрация. За бензин е относително. Най-голямо влияние оказва теглото на пасажерите и раздаването на сичката газ. Аз я ползвам само в черно море и ориентировачно между 14 и 20 литра на час. От 20 на горе не съм се качвал. За максимална скорост с 4 човека не много финни 84 км/ч при лека вълна. За обслужването забравих да ти кажа за бордовата помпа за изтачане на вода.Намира се при двигателя и се случва по някой път да засмуче въздух и влиза в един такав бръмчащ но неизпомпващ режим. Не е страшно има си бушонче махаш слагаш и си ти!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
          X