Обява

Свий
Няма добавени обяви.

От къде в Бургас да купя щурвал?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От къде в Бургас да купя щурвал?

Здравейте колеги ! Интересува ме от къде в Бургас (магазин или нещо др.) мога да купя щурвал за рибарската си лодка.Някакси не ми се влиза в специализираните магазини,защото там предчувствам какви ще са цените и няма да са ми по джоба а и не са оправдани за целта.Все пак не става дума за луксозна яхта ,а за рибарска лодка,но не ми се ще да слагам автомобилен волан. Та ако някой може да помогне с информация ,а защо не и с оферта . Мерси !

От: От къде в Бургас да купя щурвал?

Добре де колега, искаш да е истински щурвал а не искаш да го купуваш от магазин за щурвали (така да се каже). В какъв магазин очакваш да го намериш?
    Има сувенирни такива, но автомобилен волан ще ти върши по-добра работа.
    Друг вариант е някой да ти го изработи.

Коментар

От нощния магазин на яхтения пристан. Ако не те хванат, купи и за мен.
      подаръци за мъже от FACOM
      промоция на читави инструменти

и на хоби такива

тел. О879 Ч8Ч 2З5

Коментар

Първоначално публикуван от stypkata Преглед на мнение
        Здравейте колеги ! Интересува ме от къде в Бургас (магазин или нещо др.) мога да купя щурвал за рибарската си лодка.Някакси не ми се влиза в специализираните магазини,защото там предчувствам какви ще са цените и няма да са ми по джоба а и не са оправдани за целта.Все пак не става дума за луксозна яхта ,а за рибарска лодка,но не ми се ще да слагам автомобилен волан. Та ако някой може да помогне с информация ,а защо не и с оферта . Мерси !
        Степане,ами ти си от Бургас,имаш и лодка !
        Nissan Terrano II TDI 2700 2002g. avtomat - три вратичко.... )
        ".....ама сега пазара е пълен с джипове де, на тях даже JEEP пише ....."

Коментар

Ефтино и хубаво то е като при жените това с лодките......А за майстор може и да намериш някой който го бива но за мерси ...надали

Коментар

Направих си сам щурвал от комбинация на неръждавейка и дървени дръжки Темата е изчерпана мерси.

Коментар

Колега, пусни някаква снимка да видим какво си измаисторил ,ще ни бъде интересно

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
              X