Здравейте колеги ! Интересува ме от къде в Бургас (магазин или нещо др.) мога да купя щурвал за рибарската си лодка.Някакси не ми се влиза в специализираните магазини,защото там предчувствам какви ще са цените и няма да са ми по джоба а и не са оправдани за целта.Все пак не става дума за луксозна яхта ,а за рибарска лодка,но не ми се ще да слагам автомобилен волан. Та ако някой може да помогне с информация ,а защо не и с оферта . Мерси !
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
От къде в Бургас да купя щурвал?
Свий
X
-
От: От къде в Бургас да купя щурвал?
Добре де колега, искаш да е истински щурвал а не искаш да го купуваш от магазин за щурвали (така да се каже). В какъв магазин очакваш да го намериш?
Има сувенирни такива, но автомобилен волан ще ти върши по-добра работа.
Друг вариант е някой да ти го изработи.
-
От нощния магазин на яхтения пристан. Ако не те хванат, купи и за мен.
Коментар
-
Първоначално публикуван от stypkata Преглед на мнениеЗдравейте колеги ! Интересува ме от къде в Бургас (магазин или нещо др.) мога да купя щурвал за рибарската си лодка.Някакси не ми се влиза в специализираните магазини,защото там предчувствам какви ще са цените и няма да са ми по джоба а и не са оправдани за целта.Все пак не става дума за луксозна яхта ,а за рибарска лодка,но не ми се ще да слагам автомобилен волан. Та ако някой може да помогне с информация ,а защо не и с оферта . Мерси !Nissan Terrano II TDI 2700 2002g. avtomat - три вратичко....)
".....ама сега пазара е пълен с джипове де, на тях даже JEEP пише ....."
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар