Обява

Свий
Няма добавени обяви.

лодка Bayliner CAPRI

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: лодка Bayliner CAPRI

Колега, BENZBOSS не подценяваи България и българите и тук има всичко вече имам не една а две(даже са ми в повече) зет колони алфа 1 абсолютно пълни комплекти:камбани, фланци.тримове и всичко друго ,сега чакам и мотора 188 к.с. на меркури

Коментар

Аз нищо не подценявам,но ги знсм колко струват и как се трошат та и от там това мое мнение
      TOYOTA SEQUOIA ‘11
      W140 S420 '99

Коментар

Първоначално публикуван от charki91 Преглед на мнение
        Здравеи,колега какво ,стана купили КАПРИТО ,наскоро се задомих с същата Bayliner capri .И маи се вкарах в беля оказа се че е без силов агрегат,няма двигател, няма зет колона. доколко разбрах зет колоната е алфа едно втора генерация .Та въпроса ми е : дали може да се намери зет колона алфа едно в БГ ,и има ли ралика в тях ,иде реч за алфа едно на Меркруизер .защото двигатела е бил около 270кс. а аз разбирасе ще сложа по малък не съм арабски шеих .Иначе лодката е красавица.

не бях в БГ повече от месец и нямах възможност да огледам добре какво се предлага на пазара, та в тази връзка още не съм се спрял на нищо. Предполагам, че сега есента ще излязат на пазара добри лодки с добри цени, тъй като това е сезонна глезотия в БГ, а сезона свършва. Ще започна да се оглеждам активно и ако изпадне нещо добро ще взимам - не съм се отказал.

Коментар

Колега ето едно предложение за Bayliner с бордови четритактов двигател .
          http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi...342&f1=details
          Лодката е на съдружника ми и е в перфектно състояние !!
          0878 943913

Коментар

sivicar, благодаря ти за предложението. Лодката наистина е хубава, но ние търсим с открит нос, където да има места за сядане.

Коментар

Такава ли?
              Виж 19ти пост.
              Фаровете за мъгла правят колата 2м по-дълга, 10г. по-млада и 200 коня повече.
              Вальо. О888 557Ч7Ч
              Silverado 1.3 i

Коментар

Тази харесва ли ти

Коментар

drukman, по принцип е това което търсим. къде може да видим лодката?

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                  X