Имам дървена рибарска лодка с кабина. Последната е покрита с плат,но се е закъсал и искам да го сменя и се чудя с какъв,защото изискванията към него са големи. Върху него ще се стъпва,ще го пече слънце,трябва да не пропуска вода в кабината под него, да е здрав и т.н. Знаете за какво става въпрос . Можете ли да препоръчате някой добър вариант на такъв плат/брезент и от къде в Бургас да го купя. Мерси предварително
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Препоръчайте плат за покриване на кабина на лодка
Свий
X
-
От: Препоръчайте плат за покриване на кабина на лодка
Отиди на ул. "Ген. Гурко", срещу кортовете на 3-та поликлиника- там шият/лепят тенти. Имат добър избор от непромокаеми материи.
Старият дакрон е нефелна работа, не си губи времето.There is no dark side of the moon really. As a matter of fact it's all dark.
No wahalla.
Коментар
-
Първоначално публикуван от Tramp Преглед на мнениеОтиди на ул. "Ген. Гурко", срещу кортовете на 3-та поликлиника- там шият/лепят тенти. Имат добър избор от непромокаеми материи.
Старият дакрон е нефелна работа, не си губи времето.
Аз бих забъркал епоксидна смола с пясък, или пък замазка от чиста епоксидна смола или "Прома" с плътно залепен от горе брезент.
Коментар
-
Не разбрах, ако е само тента, как ще се стъпва върху нея, много на гъсто ще трябва да ти е каркаса, ако пък рубката е дървена и само е обвита с плат - въпрос - на х.й ти е този плат. Иначе имам 120 кв.м. терилен. От проекта за 12м корито платната, 120см широк.
Коментар
-
Терилен и Дакрон са едно и също. Дакрон е търговското име на терилена. Направен от полиестерни влакна, хигроскопичен. Ако не е УВ стабилизиран за едно лято на слънце е свършил.
Българска фирма произвежда противоплъзгащо тиксо. Лепиш върху ПВЦ-то и си ти. На билбордовете материала добър, а и можеш да намериш бракувани.I get High by going Down
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар