Обява

Свий
Няма добавени обяви.

химия !!

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• химия !!

Колеги!!
    От скоро имам една лодка ''Баилаинер Капри'' и ме интересува дали има някаква химия с която да се маже лодката от долу за да не зеленясва .
    Лодката е за ползване по река Дунав .
    0878 943913

До: химия !!

Що бе? Няма ли безработни "бледолики" по Видин? Защо да им изяждаш леба на хорицата? И да има такава химия - ще е по-скъпа от целогодишен абонамент за почистване в маалата.
    0888932647

Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили "Титаник".

Коментар

Трудното е да извадя лодката от водата !!
      Мислех ,че има някаква химия дето да я намажа пролетта и да изкара до есента (надявам се поне да има)!!
      Иначе ''мушихидини'' си има навсякъде ,но да съм искрен не обичам да ползвам услугите им !!
      0878 943913

Коментар

Има такава "химия"- нарича се противообрастваща боя, популярна е у нас и като "корабна боя". Скъпа.
        Виж това, като идея за твоя случай:
        http://www.yachtpaint.com/uk/default.asp
        Да имаш някакви познанства в корабостроителния завод в Русе?
        There is no dark side of the moon really. As a matter of fact it's all dark.
        No wahalla.

Коментар

Първоначално публикуван от sivicar Преглед на мнение
          Трудното е да извадя лодката от водата !!
          Мислех ,че има някаква химия дето да я намажа пролетта и да изкара до есента (надявам се поне да има)!!
          Иначе ''мушихидини'' си има навсякъде ,но да съм искрен не обичам да ползвам услугите им !!
          Ама ти няма да я вадиш бе! То ако ще я вадиш , една по-сериозна водоструйка те е спасила. Пускаш "водолазите" във водата и да търкат. Кво ще правят цяло лято? Ако зарежеме майтапа , Бейлайнера няма начин да не е омазан с по-свястна боя от тези дето ще ги намериш тук. Изчакай го първо да зеленяса. Да видиме дали изобщо хваща зеленилки.
          0888932647

Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили "Титаник".

Коментар

С каквато и боя да е била обработена подводната част на корпуса, я пиши бегала. Тези бои си имат срок на действие. Най-просто казано, преди всеки сезон е необходимо подновяване на противообрастващото покритие.
            У нас се намират точно тези бои, които се продават по света. Ние не произвеждаме и всичко е внос. Друг е въпроса, че на много места са по-малко скъпи от тук.
            There is no dark side of the moon really. As a matter of fact it's all dark.
            No wahalla.

Коментар

Първоначално публикуван от Жоро Нешев Преглед на мнение
              Ама ти няма да я вадиш бе! То ако ще я вадиш , една по-сериозна водоструйка те е спасила. Пускаш "водолазите" във водата и да търкат. Кво ще правят цяло лято? Ако зарежеме майтапа , Бейлайнера няма начин да не е омазан с по-свястна боя от тези дето ще ги намериш тук. Изчакай го първо да зеленяса. Да видиме дали изобщо хваща зеленилки.
              Той е внесен от щатите и много си прав може да си е намазан още там !!!
              Идеята е много добра !!
              Мерси за съвета !!! Маи трябва да се черпи !
              0878 943913

Коментар

Миналогодишно списание за катери и яхти /някаде май -юли,месец/ ,предлагаше някаква машинка с два електрода ,която пази катер или лодка от ''озеленяване '' ,днес, ако ми остане време ,ще разровя

Коментар

Първоначално публикуван от sivicar Преглед на мнение
                  Колеги!!
                  От скоро имам една лодка ''Баилаинер Капри'' и ме интересува дали има някаква химия с която да се маже лодката от долу за да не зеленясва .
                  Лодката е за ползване по река Дунав .
                  Колега има и се казва "антифаулинг".
                  Поздрави!
                  [U]Борис Найденов GSM:0888 433 804[/U]
                  [LEFT][U]0887 754 767[/U][/LEFT]
                  [LEFT][U]Jeep Cherokee XJ 4.0 Limited 2001 4.5" BFG A/T 32х9.5-16[/U][/LEFT]
                  [LEFT][U]Ford S-MAX 2.0 2009[/U][/LEFT]

Коментар

Колеги !!!
                    Благодаря ви за съдействието !!!!!
                    Поздрави !!!
                    0878 943913

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                    X