Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Продава се ветроходна яхта.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Продава се ветроходна яхта.

Продава се ветроходна яхта "Мадеира 44" нова произведена в България. За подробности:
    http://www.agrotechno-98.hit.bg/
    http://www.agrotechno-98.hit.bg/index1.htm
    http://www.agrotechno-98.hit.bg/index2.htm
    http://www.agrotechno-98.hit.bg/ttd/...nformation.htm

Хубава лодка, с много и скъпо обурудване,но без мачта,гик,такелаж и "гардероб" е трудно да се продаде.
    Защо не пробвате да пуснете обява и тук:
    http://www.bg-sail.org/main.php?act=obiavi
    Сложете едно по-сериозно дърво под кила да не провисне
    There is no dark side of the moon really. As a matter of fact it's all dark.
    No wahalla.

Коментар

Благодаря за мнението и за линка. А за мачтата и текелажа те са опция която се поръчва от евентуалния купувач на яхтата в зависимост от изискванията които тои има. Ние веднага ще ги поръчаме и поставим.

Коментар

Chinela написа:
        ...А за мачтата и текелажа те са опция която се поръчва от евентуалния купувач на яхтата в зависимост от изискванията които тои има. Ние веднага ще ги поръчаме и поставим.
        Извинявай, но въпреки,че не си купувам яхта всяко лято не съм виждал корпуса и мачтата да се продават отделно Все едно да продаваш колата и двигателя отделно.
        Ако предложите лодката с мачта и минимален набор платна-грот,геноа,стаксел и евентуално спинакер със спинакер гик, ще увеличите шансовете си за продажба. Допълнително предложете списък с "екстри"-други мачти,ветрила и т.н. Лично мнение

P.S. Мисля,че си сбъркал мястото за тази обява-има си отделна тема "Купувам-продавам" във форума. Модераторите имат право да направят забележка и да преместят или изтрият темата.
        No wahalla.

Коментар

За мястото на обявата си абсолютно прав и ако я изтрият или преместят е тяхно право. Извинявам се за грешката.

А за мачтата, платната и другите гореизброени неща си прав но донякъде. Защо??

Защото яхтата е произведена в северна България и все още се намира в хангара и при евентуалната и продажба ще трябва да се транспортира или до дунава или до черно море и в двата случая 18метрова мачта ще е проблем а това е най късата защото има и 24метрова за този клас яхта.
          -Второ когато си купуваш толкова скъпа яхта не виждам защо да не можеш да си избереш сам височината на мачтата или какво ли не още а тези мачти се произвеждат от само две фирми в света има предвид Мадейра 44.
          -Трето в Европа има само един влекач собственост на Вили Бец Германия които има възможност да я превози до вода и се заявява 2 или 3 месеца по рано,а също така се иска трасе от КАТ.
          И четвърто с цялото ми уважение към познанията ти който надвишават моите аз съм фен на ендуро моторите и понеже фирмата в която работя е производител на яхтата само се опитах да я предложа след като видях, че има и форум за "Всичко на и под вода"

Още веднъж благодаря за менията и забележките и най-вече за линка.

Коментар

мястото на обявата си е ОК! все пак купува-продава е за сухопътни МПС-та

Ех, защо не минава река през София... Щях да си я купя и да си живея в нея - като френски баровец Даже щях да я взема без платна
            помогнете да открием откраднатите двигатели http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=59117

Коментар

Само мир да има Извинявай,ако съм те засегнал-направил съм го неволно. Свършили сте огромна работа и само исках да ви помогна.
              Видях една обява за подобна или същата яхта:
              http://www.anchoryachts.com/preview.php?ID=67
              По река Дунав ще ви е по-малко трудно да транспортирате лодката.
              Ето още два линка за обяви за лодки/яхти:
              http://www.yachts.bg/bg/okazion.html
              http://www.yachtbg.com/htmls/bg/home.sbs

Бъди здрав.
              No wahalla.

Коментар

Тедо /LJ73/ написа:
                Ех, защо не минава река през София...
                Ами на времето нали бяха почнали да копаят плавателен канал от София до морето! Ако си го бяхте прокопали,сега нямаше да идвате с кола на плаж, а щяхте да се возите на яхтите си -като френски баровци
                No wahalla.

Коментар

Първоначално публикуван от Tramp

Тедо /LJ73/ написа:
                  Ех, защо не минава река през София...
                  Ами на времето нали бяха почнали да копаят плавателен канал от София до морето! Ако си го бяхте прокопали,сега нямаше да идвате с кола на плаж, а щяхте да се возите на яхтите си -като френски баровци
                  не до морето - само от Панчарево до центъра, ама с просто око се вижда денивелацията... ама кой смее да обясни на Т.Ж., че водата не тече нагоре
                  помогнете да открием откраднатите двигатели http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=59117

Коментар

Да това е същата яхта в този саит.

Не съм се засегнал а напротив, аз наистина ти благодаря за информацията и линковете. Ще се възползвам макар и да знам, че в България хората с пари не обичат ветроходните яхти. Предпочитат моторни по обясними причини.

Ако някога имаш път към Плевен ми звънни на телефоните в саита и ще ти я покажа на живо изглежда много по добре отколкото на снимките.

Коментар

Благодаря! С радост бих ви посетил в Плевен.

...ама кой смее да обясни на Т.Ж., че водата не тече нагоре
                      Бях видял "останките" от канала в Младост 2. Вярно,че наклона е към центъра,но пък е много подходящо за водни ски. Наклонен канал-баси кефа-хич не ти трябва да се харчиш за моторница да те дърпа. Щяха да пуснат и щеки за водни ски-с поплавъци,ама като не копахте...сега ще седите на сухо
                      No wahalla.

Коментар

Край, до тука бех! Ей сеа фърлям сичко, свалям лопатата от жипа и отивам право у Младост.
                        Бе, Дунав ... Говорил съм с моряците по тоя въпрос. Реката по принцип е лоша работа, а в това време с мъглите - умряла работа. И с радар, и без радар - капут. Даже паспорта си смених заради тия мъгли, да вървя с един дето идва тука от време на време. Че ше се мре ясно, ми поне да не е сам. Ама се размина, по други причини
                        Ъ. Че танковите влекачи не могат ли да я натоварят?

Коментар

Добре де, може да са си направили майтап с мен,когато ми посочиха един дълъг изкоп в Младост-2 и ми казха,че това е щяло да бъде плавателен канал Заради такива като тебе пропадна този велик проект "София-на три морета" Вместо да копаш,ти си се занимавал с разни упадъчни лазери и космически спътници.Позор. Какъв комсомолец си бил сега други, като теб забавят евроинтеграцията!
                          Лодката може да се натовари на кораб (шлеп) и да се превози до Черно море. После на собствен ход да отиде примерно до Варна. Там може да доставят и монтират мачтата. И на собствен ход може да плава по Дунава,но гази колкото или по-дълбоко от речните кораби. Реките са гадно място за плаване-плитчини,наноси,течения...
                          По суша е бавно,скъпо и рисковано. Този проект е с баластен "плавников" кил,който не се прибира в корпуса.Лодката сигурно ще е поне на 1.5м над платформата-висок ЦТ,пътни неравности,клатене...Страшно. на борда на кораб има възможност за по-сигурно укрепяне-то е направо отделна наука
                          No wahalla.

Коментар

Не са те излъгали, това е плавателния канал. Не помня в коя тема, бях писал тука за него. Ама не се бях сетил че може направо да се лизгаш надоле къде Витошка без набутване, и ми беше се тая. Сега и тва трева да го тунинговаме. Ей, нема край брат ми ...
                            Не бе, аз съм роден малко по-късно. Иначе нямаше да съм жив. Щото както сега попържам пиндостанците, така тогава партийните секретари и великия брат. Ама по това време вече не разстрелваха за тия работи, и ме спасяваше че минавах за уникален специалист. То сума години си беше и вярно, та само ме тормозеха, ама не ме затриха съвсем. Сега са ми хем смешни, хем противни тия дето писукат за демокрация. Щото и тогава можеше да казваш квото искаш. Ако има кво да кажеш.

Коментар

...Ама не се бях сетил че може направо да се лизгаш надоле къде Витошка без набутване, и ми беше се тая...
                              Ей, дебели глави сте кашимерията Нали ви разправяха да се държите плътно до флота и авиацията и да се учите на ум, разум и добри обноски. Ние сме много ЕнтЕлЕгЕнтни и ще ви озарим с прозренията си. Ама вие все бягате по баирите и пълзите през локвите. Виж, обаче тоя дето е дал идеята за канала не е от нашите-ние толкова големи дивотии не правим
                              No wahalla.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X