Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Има ли вече Формула 1 на вода в България?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Има ли вече Формула 1 на вода в България?

Момчета , има ли Формула 1 на вода в България все още ?Спомням си че преди няколко години излъчваха пряко доколкото си спомням такива състезания от Пловдив.Май се провеждаха на гребната база в Пловдив.?Някой има ли такава информация ?

Няма

Няма, но "момчетата" водомотористи са оше там = бившата база на ОСО-то, сега Вийнтех. Намира се след разклона за Топливо. Подминаваш го, после правиш обратен завой, пресичаш ЖП прелеза и след 100м си там. Ако не си ходил, не се притеснявай, няма как да сбъркаш.
    За момента се прехранват с ремонт на морски двигатели и коли, но ако се срещнете стисам палци.
    Човек е умен за дълго, но глупав за цял живот.

Коментар

Да имаше такова нещо в Повдив, май беше 2000год. Спомням си, че беше част от световния шампионот..... и само толкова Това обаче си е доста опасно занимание, много по опасно от офроуда. Става въпрос за скорости много над 100км/ч, а всички знаете, че водата е много "твърда"
      о 88 з 417 оо 4 - Стоян

Коментар

Да наистина имаше в Пловдив на гребния канал.Аз присъствах,за жалост състезанието завърши с огромен скандал,чупиха се компютри на времеизмервачите и мисля че България беше зачертната като страна в която могат да се провеждат такива състезания.(не че условията са лоши)

Коментар

До: Има ли вече Формула 1 на вода в България?

Има Републиканси шампионат по водомоторен спорт.За съжаление се провеждат по няколко кръга в годината.Миналата година имаше във:Варна,Лом,Русе и Тутракан до колкото знам,за тази ще видим.Не стига,че повечето клубове са на самоиздръжка(без спонсори),а и тази криза.
          [B]Шофирането е мисловен процес,който протича в мозъка.Останалото е движение по-инерция.[/B]

Коментар

Ф1 клас май нама наши участници.Ако правилно помня имаше един от Пловдив едно време,бяла лодка,но може и да греша,

Гуидо Капелини / може леко да сьм оплел името /беше световния шампион тогава който отказа да участва в Пловдив и стана скандала.
            TOYOTA SEQUOIA ‘11
            W140 S420 '99

Коментар

Какъв скандал е станал, някой с повече информация ?

Иначе тук в Казанлък имам приятел, който мисля че участва в републиканския шампионат на вода - Радука и дъщеря му Никол, ако не се лъжа е една от доста добрите.
              .

Коментар

Отказа да кара под предлог,че трасето е кьсо и много плитко и нещо с федерацията имаше,но кой да помни преди 8 години.

http://www.f1boat.com/00/press_steve/plovdiv_6aug.htm

Е гугьлчо какво ми вади.
                TOYOTA SEQUOIA ‘11
                W140 S420 '99

Коментар

Хм, ясно.
                  Ето тук намерих и малко на Български, ако някой му е интересно да чете :

http://www.capital.bg/show.php?storyid=204371
                  .

Коментар

Имаше във Врана преди 1 или 2 години някакво международно състезание, даже бяхме медийни партньори, доста шум се вдигна. Но тъй като не ни потърсиха отново, явно е останало като единично събитие...

Коментар

Имахме световен шампион преди около десетина години,но не в тоя клас.Варненец,Йордан Йорданов се казваше,тренирахме в една база - ОСО - ВАРНА.Загина по време на сьстезание.
                      TOYOTA SEQUOIA ‘11
                      W140 S420 '99

Коментар

Малко снимки от Русе 2008.Оранжевата лодка(клас 500cc) е от Кърджали и преди години се е състезавала и в чужбина

.С номер 8 е братчеда (в клас 500-туристически,там са най-много участници)който 2007 стана републикански

250cc и 350cc ги пускаха заедно,защото са малко лодки.

.Клас
                        Никол Радукова е в клас 1000 и наистина е добра(лодката също N-82 която е с двигател на варбург мисля.)
                        [B]Шофирането е мисловен процес,който протича в мозъка.Останалото е движение по-инерция.[/B]

Коментар

Не ти виждам снимките.

Паричков още ли кара за Кьрджали?
                          TOYOTA SEQUOIA ‘11
                          W140 S420 '99

Коментар

Паричката е от 10 години в Маями, има сервиз за ремонт на яхти,ако те интересува мога да взема телефона от баща му

Коментар

Първоначално публикуван от didoko Преглед на мнение
                              Има Републиканси шампионат по водомоторен спорт.За съжаление се провеждат по няколко кръга в годината.Миналата година имаше във:Варна,Лом,Русе и Тутракан до колкото знам,за тази ще видим.Не стига,че повечето клубове са на самоиздръжка(без спонсори),а и тази криза.
                              Аз също се състезавах,като пилот в клас (1000сс)към отбора на BUBEX София, но въпреки, че тима притежаваше 90% от необходимата материална база за участия във всички класове, не успяхме да си намерим добър спонсор, който да ни снабдява с масла, горива и т.н. поради което се налагаше да си ги набавяме сами а това никак не е лесно, както всеки който се занимава с това го знае.
                              Това ме накара по един или друг начин да напусна тима и въобще този спорт за мое най голямо съжаление.Жалко че за толкова време не само, че не се развива а и изостава в България този така невероятно красив и динамичен спорт.
                              Хубавите неща се правят бавно!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X