Момчета , има ли Формула 1 на вода в България все още ?Спомням си че преди няколко години излъчваха пряко доколкото си спомням такива състезания от Пловдив.Май се провеждаха на гребната база в Пловдив.?Някой има ли такава информация ?
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Има ли вече Формула 1 на вода в България?
Свий
X
-
Няма
Няма, но "момчетата" водомотористи са оше там = бившата база на ОСО-то, сега Вийнтех. Намира се след разклона за Топливо. Подминаваш го, после правиш обратен завой, пресичаш ЖП прелеза и след 100м си там. Ако не си ходил, не се притеснявай, няма как да сбъркаш.
За момента се прехранват с ремонт на морски двигатели и коли, но ако се срещнете стисам палци.Човек е умен за дълго, но глупав за цял живот.
-
Да имаше такова нещо в Повдив, май беше 2000год. Спомням си, че беше част от световния шампионот..... и само толковаТова обаче си е доста опасно занимание, много по опасно от офроуда. Става въпрос за скорости много над 100км/ч, а всички знаете, че водата е много "твърда"
о 88 з 417 оо 4 - Стоян
Коментар
-
Да наистина имаше в Пловдив на гребния канал.Аз присъствах,за жалост състезанието завърши с огромен скандал,чупиха се компютри на времеизмервачите и мисля че България беше зачертната като страна в която могат да се провеждат такива състезания.(не че условията са лоши)
Коментар
-
До: Има ли вече Формула 1 на вода в България?
Има Републиканси шампионат по водомоторен спорт.За съжаление се провеждат по няколко кръга в годината.Миналата година имаше във:Варна,Лом,Русе и Тутракан до колкото знам,за тази ще видим.Не стига,че повечето клубове са на самоиздръжка(без спонсори),а и тази криза.[B]Шофирането е мисловен процес,който протича в мозъка.Останалото е движение по-инерция.[/B]
Коментар
-
Ф1 клас май нама наши участници.Ако правилно помня имаше един от Пловдив едно време,бяла лодка,но може и да греша,
Гуидо Капелини / може леко да сьм оплел името /беше световния шампион тогава който отказа да участва в Пловдив и стана скандала.TOYOTA SEQUOIA ‘11
W140 S420 '99
Коментар
-
Какъв скандал е станал, някой с повече информация ?
Иначе тук в Казанлък имам приятел, който мисля че участва в републиканския шампионат на вода - Радука и дъщеря му Никол, ако не се лъжа е една от доста добрите..
Коментар
-
Отказа да кара под предлог,че трасето е кьсо и много плитко и нещо с федерацията имаше,но кой да помни преди 8 години.
http://www.f1boat.com/00/press_steve/plovdiv_6aug.htm
Е гугьлчо какво ми вади.TOYOTA SEQUOIA ‘11
W140 S420 '99
Коментар
-
Хм, ясно.
Ето тук намерих и малко на Български, ако някой му е интересно да чете :
http://www.capital.bg/show.php?storyid=204371.
Коментар
-
Имаше във Врана преди 1 или 2 години някакво международно състезание, даже бяхме медийни партньори, доста шум се вдигна. Но тъй като не ни потърсиха отново, явно е останало като единично събитие...
Коментар
-
Имахме световен шампион преди около десетина години,но не в тоя клас.Варненец,Йордан Йорданов се казваше,тренирахме в една база - ОСО - ВАРНА.Загина по време на сьстезание.TOYOTA SEQUOIA ‘11
W140 S420 '99
Коментар
-
Малко снимки от Русе 2008.Оранжевата лодка(клас 500cc) е от Кърджали и преди години се е състезавала и в чужбина
.С номер 8 е братчеда (в клас 500-туристически,там са най-много участници)който 2007 стана републикански
250cc и 350cc ги пускаха заедно,защото са малко лодки.
.Клас
Никол Радукова е в клас 1000 и наистина е добра(лодката също N-82 която е с двигател на варбург мисля.)
[B]Шофирането е мисловен процес,който протича в мозъка.Останалото е движение по-инерция.[/B]
Коментар
-
Първоначално публикуван от didoko Преглед на мнениеИма Републиканси шампионат по водомоторен спорт.За съжаление се провеждат по няколко кръга в годината.Миналата година имаше във:Варна,Лом,Русе и Тутракан до колкото знам,за тази ще видим.Не стига,че повечето клубове са на самоиздръжка(без спонсори),а и тази криза.
Това ме накара по един или друг начин да напусна тима и въобще този спорт за мое най голямо съжаление.Жалко че за толкова време не само, че не се развива а и изостава в България този така невероятно красив и динамичен спорт.Хубавите неща се правят бавно!
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар