Здраейте на всички!Това е първият ми пост във ФОРУМА!Изказвам възхищението си от обема на информацията и начина по който е поднесена !
Ето и моята история .Имам приятел,който е голям фен на водомоторните спортове ,Има и възможностите да си позволи да си кукпува каквото му хареса
Първо купи 3 бр , БОМБАРДЕРИ по 800куб. на старо ,но след сагата със стартери ,пукнати корита и изядени муфи .......купи 2 бр----(заглавието на темата) ЕЕЕЕХХ славно си поживяхме ,аз поприпечелвах някой лев на плажа на Приморско (2008 ) грижех се за машините ,приятеля идваше отвреме навреме да си вдигне адреналина ...и всичко си вървеше по мед и масло.Миналото лято (2009) нямах възможност да си взема отпуска и за джетовете се "грижеше " друг .Зада не ви отекчавам повече ,ще напиша крайния резултат .....единият джет е оставен без масло и...биелата на 4-ти цилиндър е излязла през картера! Разпределителните валове са черни и 99% съм сигурен че и кол.вал е усукан На другия пък е подменен дисплея и тъй като компа не го разпознава ,машината работи на аварииен режим !
Наскоро подочух че е Щатите имало фирма (и) където като изпратиш стария счупен мотор ,след подобаващо заплащане ,получаваш рециклиран мотор с 2 години гаранция !Тъй като с англииския съм на ВИЕ , моля ако някой е чувал за подобна размяна да пусне едно инфо !
По всяка вероятност догодина аз ще се занимавам с машините ,затова гледам да мина по-тънко !Новия мотор е около 2000$ ,а и 2 години си е гаранция все пак ! Благодаря ви!
Ето и моята история .Имам приятел,който е голям фен на водомоторните спортове ,Има и възможностите да си позволи да си кукпува каквото му хареса

Наскоро подочух че е Щатите имало фирма (и) където като изпратиш стария счупен мотор ,след подобаващо заплащане ,получаваш рециклиран мотор с 2 години гаранция !Тъй като с англииския съм на ВИЕ , моля ако някой е чувал за подобна размяна да пусне едно инфо !
По всяка вероятност догодина аз ще се занимавам с машините ,затова гледам да мина по-тънко !Новия мотор е около 2000$ ,а и 2 години си е гаранция все пак ! Благодаря ви!
Коментар