От: Надуваеми,разглобяеми и преносими ветроходни лодки
Здравейте,
Гледам че темата е позамряла.....а аз тамън се наканих да си купувам някакъв преносим катамаран. Някой има ли по-скоропни впечатления към модел и марка ?
Гледам разни обяви за по 3-5000 лв... но дали да е състезателен CAT или друго ? Дайте пресни съвети и наблюдения от " потърпевши "
Здравейте, момчета! Чудех се къде да попитам и реших, че тази тема е подходяща, понеже е близо до насочеността на въпроса, а и ще мина бе з пускане на цяла нова тема. Та накратко - някой от по-врелите и кипели в яхтинга, може ли да посочи българска фирма или майстор, който се занимава със шиене на платна и евентуално може да предложи и материал, извън космическите технологии, които налазиха и този сектор. По принцип ми е нужно платно за Оптимист. Благодаря предварително!
Чужбина - това е митът за задгробния живот. Който попадне там, не се връща.
Из "Златния телец"
Всъщност ми трябва модернизиран вариант на Оптимиста - с ръкав за мачтата и съответно обримчения отвор за въженцето на шпринта. Накратко - засилил съм се да въплъщавам в изделие една много стара разработка, допълнително окачвано платно на Катайнен
Последно редактирано от коко келеша; 17-11-19, 17:40.
Чужбина - това е митът за задгробния живот. Който попадне там, не се връща.
Из "Златния телец"
Здравейте! Ако някой търси поплавъци за направа на малък катамаран или тримаран да се обади. Имам и продавам два броя правени от мен от стъклопласт , вечни за един проект от , който се отказах . 089937929
Знае ли се обема на един поплавък? Вътре имат ли пълнеж или са кухи? До колкото се вижда, май нямат замонолитени шпилки или болтове за захващане? Някаква цена като отправна точка за пазарлък?
Може би около 200 - 300 литра , кухи са , но могат да се напълнят с пяна , нямат формовани захвати , но не е проблем някой да си ги направи според проекта си. Цена 1000лв.
Коментар