Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Колеги търся съвет за двигател

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Колеги търся съвет за двигател

имам извънбордов двигател джонсън двутактов 3к.с трябва ми литература за ремонта му просто зацапва едната свещ на 1 цилиндър и си мени оборотите

До: колеги търся помощ за двигател

че то с колко цилиндъра етаз моторетка бе, че той е 78 куб.А масло какво слагаш и колко

Коментар

aми колега слагам VALVOLINE OUTBOARD 2T това е на 1л.гориво 20гр.масло

Коментар

Първоначално публикуван от jigolo760 Преглед на мнение
        aми колега слагам VALVOLINE OUTBOARD 2T това е на 1л.гориво 20гр.масло
        20гр е добре значи свеща не еподходяща или го караш само на тролинг - на обороти пак може да се зацапа.Иска от време на време сръгване в хълбоците да му се продухат маслата

Коментар

До: Колеги търся съвет за двигател

пробвай дава ли хубава искра и ако не -тръгваш от свещите ,през кабелите , бобини и електронно. Ако ли не има един майстор в Пл-в-като тръгнеш от кръговото покрай Метро посока Макдоналдс от дясно на пътя срещу Ескалибур на ъгъла има постоянно поне 2-3 лодки пред тях не можеш да се объркаш .Тел имаше някъв по тез рибарските форуми

Коментар

До: Колеги търся съвет за двигател

Има едни стари джонита (аз съм виждал 4 к.с.) които искат смес 1:100 а не на 50, така че ще стане 10 мл/1 литър. Има ли някъде табелка по моторчето каква смес иска?
            Друга проба - размени бобините и виж дали пак същия цилиндър ще цапа?

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
            X