Искам да си купя джет за дърпане на банан и други надуваеми можете ли да ми препоръчате от къде и какъв джет да си закупя за да ми върши работа цял сезон.
Благодаря ви.
Благодаря ви.
За F12 и F15 нищо лошо!Перфектен джет за каране!Лек,мощен и повратлив!Но въпроса беше за джет за дърпане,т.е. да е по мощен и визирах Кавазаки Ултра Суперчарджър 250,260 и т.н...а той си е мнооого проблемен.1.Роторен суперчарджър задвижван с канален ремък от трансмисионния вал-след каране в солена вода и престой след това(обикновенно зимния сезон) роторите блокират от засъхнала сол и варовикови отлагания.ремъчните шайби ръждясват сериозно и срязват ремъка.2.Обичат да горят бобини.3.Много тежък джет -това си е проблем когато го вадиш на колесар всяка вечер.4.Горивните дюзи-особенно след първите 100 часа е желателно да се сменя масло на 15 часа макс тъй като нивото на щеката вместо да намалява расте нагоре т.е. има мноого бензин в маслото и обикновенно късат биела.За разход няма какво да говорим-няма граница там,но не е под 40л. на час.Иначе върви.. и вози като лодка.

Това е джет, няма нищо общо с мотоциклет.
!А спора става или не става мисля,че е излишен!Всеки има собствено виждане и опит и нещата ще заприличат на оная работа с кокошката и яйцето
.А джета наистина не е за всеки!На всеки познат,който ме пита какъв джет да си купи винаги препоръчвам,ако няма намерение да го кара постоянно,просто да си наема джет и да си спести главоболията с поддръжката му.Но...все пак кефа цена няма...
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 9,962 в 11:28 на 09-12-25.
Коментар