Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Дуо пропелер?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Дуо пропелер?

Ровейки безгрижно из сайтове за лодки намерих това чудо

Препоръчва го самия производител Волво. Не че сега имам пари да го купя, но много ми хареса какво пишат.
    http://www.volvopenta.com/SiteCollec...er%20Guide.pdf тук го препоръчват. Какво ви е мнението?

От: Дуо пропелер?

То хубаво пишат, ама нали се върти с два вала.... Т.е. задвижването/двигателя ти трябва да е пригодено за два вала...
    Вече съм неактивен в този форум и не го следя.
    Но съм насреща през алтернативни средства за комуникация (други форуми, телефон), ако има въпроси по обсъжданите тук теми.

Коментар

Аз това се чудя, дават го за моята Zколона, дадена е схема няма 2 вала нищо?

Коментар

Ами ако ти се дават грешни пари... Представи си K&N въздушен филтър на обикновенна кола. Каква разлика ще намериш? Единственото различно е, че не ти тегли двигателя на една страна /страната на въртене на винта/. Колко време караш на ръба да треснеш винта в плиткото? Аз като се представя тая газария и някои плитък язовир...
        С 1 вал на винт е.
        https://m.youtube.com/watch?v=mIAYxWCXF8A

Коментар

Първоначално публикуван от NIKSD Преглед на мнение
          ...
          С 1 вал на винт е.
          Като гледам схемата - всеки отделен винт си се върти от отделен вал (вал във вал), а не е външна трансмисия в самото тяло на винтовете...
          Неслучайно в ботуша имаш доста по-сложна предавка, а не стандартната ъглова предавка...
          Което ще рече, че няма как просто да свалиш единичния винт, и да набиеш двоен...
          Иначе за плиткача по-добро от водомета няма
          Вече съм неактивен в този форум и не го следя.
          Но съм насреща през алтернативни средства за комуникация (други форуми, телефон), ако има въпроси по обсъжданите тук теми.

Коментар

Аз това се учудих, че го дават за моята Zколона дето не е с 2ен винт? 10-12% по-нисък разход. Иначе аз съм спец на перките, добре че имам брачед цветни заварки да ми ги прави

Коментар

За каква лодка става дума? По-принцип тази система има много плюсове, но ниските разходи не попадат в тази категория.
              Иначе осезаемо се усеща на лодки с тегло по-голямо от 1300-1400кг.
              What happens in my garage stays in my garage.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 117,215 в 10:38 на 20-06-26.

Зареждам...
              X