Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Светлини на колесар за лодка.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Светлини на колесар за лодка.

Писна ми всяка година да сменям куплунги по 2-3 пъти и реших да проверя дали някой не е измислил спасение.
    Колесара ми е 6.50м Кабела е на 2 парчета. Едното от колата до задната греда на колесара, другото от там до гредата със стоповете.
    Стоповете ги свалям при всяко пускане на лодката на вода и откачам куплунга от колата.
    И всяко лято сменям куплонги защото отзад става като дискотека.
    Асега кажете кой как се спасява.

Смених туристическите куплунги с тираджийски. Малко по-добри са, ама много малко.
    Фаровете за мъгла правят колата 2м по-дълга, 10г. по-млада и 200 коня повече.
    Вальо. О888 557Ч7Ч
    Silverado 1.3 i

От: Светлини на колесар за лодка.

Печелили какви ли не награди. Четох нещо за доживотна гаранция. Залепват едно за друго-имат здрав магнит, който ги държи съединени. По форумите навалицата е много доволна.
    http://shop.ezconnector.com/c/ezs7-n...-closing-model

http://mrtrailer.com/ezconnector.htm

И как така си махаш стоповете! Тука като кликна submersible trailer lights /потопяеми стопове за ремарке/ и ми излизат сума и резултати. Ето какво има в магазина на ъгъла

http://www.westmarine.com/webapp/wcs...ch&pageSize=10
    https://m.youtube.com/watch?v=mIAYxWCXF8A

Коментар

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:bg-cb-grease.png
Прегледи:1
Размер:170.8 КБ
ID:5500997

И греста с която мажеш всички контакти и фасунки,клеми и каквото електрическо намериш.Електропроводима,не се отмива и пази от рьжда и клеясване на пружинки разни.

Я кажи с какви фасунки си да видя за нерьждавейка такива и да се родиш.Ето ти пласмасов модел с нерьждавейка пружина,може да си го давиш на спокойствие ма цената му дебела.

Име:123521.jpg
Размер:20.1 КБ
ID:5501001

Перко,как го четеш така се пише,това най-често го ползваме по лодките,правят какво ли не електрическо.

Другия номер е цело тяло диодни противоводни,някои ги ползват и за подводни светлини,басейни,аквариуми,по дьната на лодките,по тримовете...............та топване в каква да е водица за колкото и да е време няма да им навреди.Голямо 3 см диаметьр и 2 високо,имат червени,жьлти и бели та може да си спретнеш и стопове и мигачи ако трябва.Кофтито - 18 кинта бройката,а може и 19 да бяха,не си спомням последно.

http://www.oznium.com/marine-led-light

Това ако можеш да го завреш в самите стопове за да не ти правят проблем пазителите на закона си ЦАР,може да не вадиш ремаркето от водата. WebRep

currentVote

noRating
      noWeight
      Последно редактирано от BENZBOSS; 12-07-13, 09:39.
      TOYOTA SEQUOIA ‘11
      W140 S420 '99

Коментар

Как може поне малко от тази грес да стигне до Бг?

Аз имам същия проблем с платформата си, която даже и не е помирисвала море, но се ползва и зимата, а тогава ръсят здраво пътищата да не замръзват.
        Сменял съм 4-5 пъти на платформата и 3 пъти на джипа буксата. Но мен ми трябват такива букси по европейски ДИН стандарт, че се случва да закачим платформата на друго МПС и аз с джипа да тегля друго ремарке.
        Човешко е да се греши... Но това че грешиш, още не означава, че си станал ЧОВЕК!

"Когато някой не може да направи нещо, поради недостатък на сили, той вини за това случая."

Коментар

Първоначално публикуван от s_s1 Преглед на мнение
          Как може поне малко от тази грес да стигне до Бг?

Аз имам същия проблем с платформата си, която даже и не е помирисвала море, но се ползва и зимата, а тогава ръсят здраво пътищата да не замръзват.
          Сменял съм 4-5 пъти на платформата и 3 пъти на джипа буксата. Но мен ми трябват такива букси по европейски ДИН стандарт, че се случва да закачим платформата на друго МПС и аз с джипа да тегля друго ремарке.
          При мен има подобна - на Перматекс, каталожен номер 22058, 85г. - 9 лв.
          Не знам дали е скъпо или евтино, морските да кажат.
          подаръци за мъже от FACOM
          промоция на читави инструменти

и на хоби такива

тел. О879 Ч8Ч 2З5

Коментар

Вальо и този куплунг ли здаде багажа, уж ония ден го слагахме
            За Лада НиВа--->Имам СаМо ДвЕ ДуМи---->НяМаМ ДуМи....!!
            Honda Dominator 650
            088ЧЧ93979-->Борис
            0878956Ч38-->Борис

Коментар

Аз пък не страдам от въпросните букси а се кара яко и лято и зима всеки ден,за мен по удачни са пластмасовите букси, тези с алуминиевия корпус са по зле.
              ОФА ДБ 2.4 92 ML 270 CDI ETZ 250

Коментар

Първоначално публикуван от maystor Преглед на мнение
                евтино е,лев на грам,тук е долар на грам.Флакона тук му е тройно на ВД-40то.

http://www.acf-50.co.uk/corrblock.htm

60 грама 6 долара - не ти скапва боята или гумени врьзки,не се отмива,не и пречи висока температура / става за лагери на главини / ......не садьржа силикон,тефлон или вакса от какьв да е вид.

Име:ACF_GREASEB.jpg
Размер:7.2 КБ
ID:5501060

Име:25016__54413.1310568544.1280.1280.jpg
Размер:19.4 КБ
ID:5501061

Ако ме питаш мен няма значение колко пари е,това вьрши работа та дрьнка,има го вьв формата за гресиращ пищов,а го има и на спрей.От как сме напипали това WD-40 не се ползва,махаш капака на извьнбордовия мотор и прьскаш яко каквото хванеш,после е като нов поне за година.

Име:Cb.jpg
Размер:15.0 КБ
ID:5501062

Има и вьв варели по 200 литра за отличници.Това е сертифицирано да се ползва и по самолети разни,а там лесно не пускат.

Работя ли по нещо гледам да го имам това под рька,половината електрически контакти по колите с това сьм ги минавал,щом имам такова и на свещите на Мерниците смятай колко му вярвам.

А как да стигне........в колетче,как иначе.Ако има подобно в БГто обаче няма нужда от колетчета,а ако някой се сети да го вкара пьк ще е вьрха.Имаше си тема преди години за ВД40 и колко било добро - да,добро е,предпочитат го за краткотрайно предпазване,а това се води дьлготрайно.
                TOYOTA SEQUOIA ‘11
                W140 S420 '99

Коментар

Първоначално публикуван от auto_marin Преглед на мнение
                  Аз пък не страдам от въпросните букси а се кара яко и лято и зима всеки ден,за мен по удачни са пластмасовите букси, тези с алуминиевия корпус са по зле.

О да ама тук някои от добрите са по 12 кинта,а за 17 взимам цяло тяло с диода вьтре,отварям стопа и редя 3 Озниума вьтре с мека бяла разпрьсната светлина.После ако иска да го остави да му свети под водата на рампата.

Име:RNOt.jpg
Размер:56.0 КБ
ID:5501087

Умрьт да се кефят децата на подводни светлини,сьбира рибки и голям кеф настьпва.

Име:IPiM.jpg
Размер:13.5 КБ
ID:5501088

Става и за пиене,да си намираш чашата по масата,а и за заден ход на джипката както и за допьлнително осветление в кокпита на лодката / една ветроходна няма лампион,все друго хващаш в тьмницата /или багажника на колата или..............абе и за това имаше тема.

Име:m42Z.jpg
Размер:203.8 КБ
ID:5501089

Видиш ли му стопа на тоя долу?Махам му крушките,слагам му по едно от тия на тяхно място и после дупе да му е яко на шнорхела.Това е онова на бронята,ляво от теглича,ситното бьзикне.

Име:veoJ.jpg
Размер:279.8 КБ
ID:5501090
                  TOYOTA SEQUOIA ‘11
                  W140 S420 '99

Коментар

Първоначално публикуван от maystor Преглед на мнение

Име:umi-22058_oh_xl.jpg
Размер:78.4 КБ
ID:5501121

Тук е 10 долара,вдигай цената.

Много добро нещо сьщо,а и тия имат на флакон да си прьскаш ЕЛЕКТРОНИКА / не прьскай екрана само /и електрика.
                    TOYOTA SEQUOIA ‘11
                    W140 S420 '99

Коментар

Dва дена ме нямаше ама гледам нищо не съм пропуснал.
                      Дъщерята ме изЕде с тоя уейк. Три дена веселба на Копринка.
                      Покрай кабели, стопове, лампи и вЕтър пуснах лодката пак без тапа....6та година по ред. За компенсация тая година бях забравил да сложа и тапите на мотора. Добре, че не потънахме, за смях на публиката.
                      Като разтоваря и си събера сулука ще пусна снимки на светлините.
                      Фаровете за мъгла правят колата 2м по-дълга, 10г. по-млада и 200 коня повече.
                      Вальо. О888 557Ч7Ч
                      Silverado 1.3 i

Коментар

Corrblock -a е страхотен. Ние също го ползваме много. Морската грес на същата фирма е върха. Няма отмиване и е на друга основа та не прави киселина като се ползва в морска вода, за разлика от обикновената.
                        I get High by going Down

Коментар

А за какво го ползвате вие?
                          TOYOTA SEQUOIA ‘11
                          W140 S420 '99

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                          X