Обява

Свий
Няма добавени обяви.

От къде да купя скоба 8/140 неръждавейка

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От къде да купя скоба 8/140 неръждавейка

От къде да купя скоба 8/140 неръждавейка? Остана тази скоба и съм загубил джаджичката дето жилото сменява напред назад, но нея ще я правим някакси

От: От къде да купя скоба 8/140 неръждавейка

Я обясни пак за къде точно ти трябва това нещо, дай повече данни?

Потърси Ковача/Blacksmith тук във форума, ковач със златни ръце в Бояна, или ще ти го направи това или ще ти каже къде да си намериш.
    Бъдете живи и здрави!

Коментар

Първоначално публикуван от BatGeorgeone Преглед на мнение
      Потърси Ковача/Blacksmith тук във форума, ковач със златни ръце в Бояна, или ще ти го направи това или ще ти каже къде да си намериш.
      Той "Ковача" не е писал тук сума ти време, но ако Радо реши ще му се обадим......
      0877 17 07 27 Понеделник - ден за почивка

Коментар

Първоначално публикуван от дядо владо Преглед на мнение
        Той "Ковача" не е писал тук сума ти време, но ако Радо реши ще му се обадим......
        Дребничкия няма да свърши работа. Подозирам, че се търси скобата за гумения маншон на колоната. Имам подобна но не е неръждавейка. Слагай обикновенна и я намажи с лак отгоре. Неръждавейката задира при стягане и не държи. Обикновенните изкарват 2-3 години безгржно на сладка вода. Истинска може да има по специализираните лодкарници Варна и Бургас.
        Фаровете за мъгла правят колата 2м по-дълга, 10г. по-млада и 200 коня повече.
        Вальо. О888 557Ч7Ч
        Silverado 1.3 i

Коментар

Т'ва 8х140 ще рече 8 милиметра на 140 милиметра скоба за маркуч от неръждавейка?
          По морските магазини наистина трябва да има. Тук е пълно с такива. Ако е много зор, да ти пращам една?
          https://m.youtube.com/watch?v=mIAYxWCXF8A

Коментар

Първоначално публикуван от NIKSD Преглед на мнение
            Т'ва 8х140 ще рече 8 милиметра на 140 милиметра скоба за маркуч от неръждавейка?
            По морските магазини наистина трябва да има. Тук е пълно с такива. Ако е много зор, да ти пращам една?
            Аз съм по-близо и магазина ми е на 15 мин, ама Ради не дава повече детайли...
            Бъдете живи и здрави!

Коментар

Днес ще потърся тук и ще пиша, По морето скоби колкото щеш тука тези неща ги няма Скобата е за маншона който е за каретата на Z kолоната. 140 е Фто на тръбата, не дължината на скобата 8мм е широчината на скобата.

Коментар

Намери ли си ? ако не си ми пиши на меила Charki91@abv.bg за да ти изпратя

Коментар

Утре Гогоси ще мине през едно място уж имало ако не ще съм много балгодарен. Евентуално някъде магазин за ПЕНТА че съм затрил щифтчето което сменя напред/назад или сайт нещо специализиран?

Коментар

Писах ти, скоба не намерих, но джаджичката намерих, ще я пригодя. От къде да си купя морска грес да посмажа това онова

Коментар

Значи търсиш скоба на винт за стягане на маншона на зет колоната от инокс широка 8мм. и диаметър 140мм. имам от алфа едно която ще стане си мисля. кажи как и къде да ти я изпратя . за връзка 0887627935

Коментар

Благодаря намерих скоба и то оригинална от другата Z колона, намерих и щифта всичко, просто поразтребих

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                        X