Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Мнение за джет YAMAHA XL700-2002 година?
Свий
X
-
От: Мнение за джет YAMAHA XL700-2002 година?
http://www.waverunner-fan.com/waverunners/history.html
Не съм много убеден в годината
-
Първоначално публикуван от batbobo Преглед на мнение....Не съм много убеден в годината
А, малко са я сбъркали....ма не е много.....
Това е много старо корито, тежко, и мотора му идва слаб. С 2 души едвам върви. Като се има предвид, че спомените ми са от 97-99 год кога бях само90 кила.....прави си сметка.
Гледай какво пише на транеца. Там има ВИН. Снимай. Снимай и вътре.
Приготви се за ремонт на двигател = 2000лв
и на турбина. Ако е инокс и не е набита, може да минеш само с шлайф, но ако е хАлумин....+морска вода = нова.Фаровете за мъгла правят колата 2м по-дълга, 10г. по-млада и 200 коня повече.
Вальо. О888 557Ч7Ч
Silverado 1.3 i
Коментар
-
Първоначално публикуван от drukman Преглед на мнениеПриготви се за ремонт на двигател = 2000лв+1
GL420, G500
Коментар
-
Не е смешно.
На тоя чиреп биелите не се разглобяват и лагерите са иглени с черупки. По-лесно е да си купиш вал комплект с биели, бутала и блок (обикновенно е толко надран от пясъка...).
Може вече да има и по-еФтино, ама едва ли е драстично.
Имах подобен мотор в джет-ски. Пиеше вода по 3 пъти на ден. Даде фира за 3 сезона без да е рентван.Фаровете за мъгла правят колата 2м по-дълга, 10г. по-млада и 200 коня повече.
Вальо. О888 557Ч7Ч
Silverado 1.3 i
Коментар
-
Определено мотора му идва слабичък на това корито. Огледай се за малко по-нова 4-тактова Ямаха, главоболията (разходите за ремонти) ще са ти значително по-малки.Santa Fe 2.2, 155к.с., 2009г.
Suzuki Samurai, 1.6, Silverstone 33x10.5x15
Коментар
-
Имам такъв джет - моя е 2001 - Купих го от тук от форума и му направих основен ремонт - нов колянов вал,бутала,опорен лагер на пропелера и други дреболии - частите ги купих от USA - всичко ново на много прилични цени - оказа се че коляновия ми вал е наред но го намерих за 290 USD нов рециклиран и го смених. Джета не е много мощен но е много стабилен. Ако няма да ходих по състезания е чуден! Разхода му е около 15 литра на час.
Приготви се за ремонт на двигател = 2000лв
и на турбина. Ако е инокс и не е набита, може да минеш само с шлайф, но ако е хАлумин....+морска вода = нова.а и има вариант - наварява се и после се отнема колкото трябва...Много те наплашиха тука...турбини...2000лв.
Пиши ми на лични ще ти пратя сайтове за части в USA.
Коментар
-
Първоначално публикуван от Morskia Преглед на мнение.... за 290 USD нов рециклиран и го смених........Пиши ми на лични ще ти пратя сайтове за части в USA.
На цилиндрите втулки ли наби? Бутала? Сегменти?
Напиши и колко време ти отне реставрацията. С тичането по стругари и митници. ...и колко ти е надницата обикновенно.
2000 лв. платих за нови: вал(комплект), бутала (комплект с болтовете и сегментите), блок и комплект гарнитури. Всички части оригинални японски (нови в кутиики). Събрах си джетчето за 3 часа.
Дай сега твойта сметка и напиши компромисите.Фаровете за мъгла правят колата 2м по-дълга, 10г. по-млада и 200 коня повече.
Вальо. О888 557Ч7Ч
Silverado 1.3 i
Коментар
-
Плащай каквото си искаш и на каквата си искаш цена не съм виновен, че незнаеш от къде да си купуваш части! За ремонта платих 300 лв. на майстор който го направи за 3 дни! На практика джета ми сега е с НОВ двигател...то май всичко е ново по него
Рециклиран - с НОВИ лагери и НОВИ мотовилки - другото се вади чисти и замерва - ако не става се позва друг!
Не виждам смисъл да се заяждаш - Идеята е да е ПО-ЕВТИНО за ремонт!
Коментар
-
Не виждам никаква гениалност в това да се дават повече пари за една и съща идея - но всеки сам достига до тези варианти като се разтърси и разпита или ... има добра банкова история. Изборът е Ваш! Избрах първия за да не нарушавам втория
drukman - Жив и здрав! Весело лято с джета...всичко друго е...бензин и масло
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар