Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Пролетно освежаване на гемии
Свий
X
-
От: Пролетно освежаване на гемии
На снимка и като не професионалист - в завършен вид биват. Въпросът ми е - от какъв материал е външната им обшивка, че на първите снимки ми изглеждат много вълнообразни...и ако съм прав с какво ги "китосвате"? Това просто от любопитство.
-
Само едната е облечена върху дървото, другите са си оригинал, колкото до кита зависи от големината на повърхността. Има едни турски китове приличащи на силикон, обикновено от тях взимаме, но и автомобилния влиза в действие.Защото животът не се мери с броя вдишвания, които правим, а с моментите, които спират дъха ни.
Коментар
-
Здравей ! Ще се възползвам от темата и от обещанието за отговор на въпроси !
Купих си лодка,дървена,стара...Не е била на вода от 3-4 год и се е разсъхнала,то.е. има фуги между ламелите.Била е реставрирана преди няколко години ,но не е влизала на вода.От цепнатините изпада нещо като автомобилен кит или стар маджун.Та въпроса ми е с какво би трябвало да се запълнят тези фуги по технология .Не ми се иска лодката ми да заприлича на старото дюшеме на баба,боядисано няколко пъти...
Няма ли материали ,които запазват вида и структурата на дървесината,като не развалят визията ?
Коментар
-
Тази технология е интересна,а комплекта инструменти -впечатляващ !
Явно въпроса ми е бил неточен.
Питах за съвремен пълнител на тези фуги и последствена обработка на дървото,без да се налага да се раздува.
Дано този път съм бил по- точен.
Коментар
-
-
Това :
http://www.kraftpaints.com/bg/produc...&category_id=7
дали ще е подходящо ?
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар