Здравейте колеги. Наскоро се сдобих с лодка тип RIB 4.2м., но с джетов двигател Ямаха-83к.с. води се Zodiac ProJet 420. До тук всичко добре, но за съжаление не разбирам нищо от този тип машини и бих искал да попитам къде в София и околностите мога да намеря читав сервиз/майстор, където да погледнат лодката и двигателя и да им направят пълна профилактика за лятото? Преди покупката, лодката и двигателя бяха гледани от хора, които разбират и по тяхна препоръка направих покупката. Не мога да ги ползвам вече, защото са от Добрич и Варна. Лодката е зазимена, но сега ще трябва да се "залети" и за това си търся място, на което да мога да я поддържам. Аз сам няма да мога, а и няма да ми се занимава с ремонтите(дано да ги няма де) и профилактиката (зима/ лято). За това ще бъда благодарен ако ме насочите към някой проверен сервиз. Звънях в представителството на Ямаха на Цариградско Шосе, но човека отсреща не ми вдъхна доверие с уклончивите си отговори.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Въпрос за сервиз за лодки около София
Свий
X
-
От: Въпрос за сервиз за лодки около София
Преди години имаше в Панчарево, някой от района да каже, дали още съществува.
-
Първоначално публикуван от maystor Преглед на мнениеПреди години имаше в Панчарево, някой от района да каже, дали още съществува.
Има нещо преди езеро, като идваш от околовръсното в дясно. Не съм лодкар и не съм ги ползвал, просто минавам всеки ден от там.Toyota Land Cruiser 80, 1FZ-FE
BMW F650CS
Радо о885 5о 59 5о
Коментар
-
Първоначално публикуван от rraadd00 Преглед на мнениеИма нещо преди езеро, като идваш от околовръсното в дясно. Не съм лодкар и не съм ги ползвал, просто минавам всеки ден от там.Луд не се мори,само се поти...и охлажда с бира0884480846
Коментар
-
Какво точно искаш да "залетяваш" - има ли нещо конкретно за ремонтиране или просто има пари за харчене?
На РИБ лодка ремонт се прави, ако спада или влиза вода.
Виж но мотора може да има работа - предполагам, че е 2Т?
Най-добре потърси Йоско в Кокаляне (ул. Самоковско шосе 12А) - 0888 509 860
такава ли е ?
помогнете да открием откраднатите двигатели http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=59117
Коментар
-
Точно такава е лодката. То ми е ясно, че най-много работа има по двигателя, но ми се иска все пак да се погледне цялостно комплекса от гума, пластмаса и желязо. Тъй като лодката е зазимена и има разни масла и греси по двигателя, ми се струва, че процедурата по вкарване в експлоатация може да се нарече "залетяване". Иначе не би трябвало да има някакви проблеми по двигателя.
Благодаря Ви колеги за предложенията. В Панчарево сервиза май се казва Биб Марин и се надявах на някакви отзиви за него, но ми струва, че ще звъня на Йоско от Кокаляне и в Долни Лозен.Последно редактирано от Бай Гуджан; 16-01-13, 13:57.
Коментар
-
най-добре на Йоско - по принцип от БиБ Марин го викат него като има нещо за правене...помогнете да открием откраднатите двигатели http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=59117
Коментар
-
Първоначално публикуван от Пенчо Преглед на мнение0889 430649 питай тука. Майстора е свестен. В Долни Лозен е.Santa Fe 2.2, 155к.с., 2009г.
Suzuki Samurai, 1.6, Silverstone 33x10.5x15
Коментар
-
Първоначално публикуван от лев4о Преглед на мнениеМоже да питаш в магазина за лодки и аксесоари при Пасарел,по пътя за Самоков.Търси Влади-много харно момче,и ги разбира.помогнете да открием откраднатите двигатели http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=59117
Коментар
-
Много полезна тема.Тъкмо се чудех към кого да се обърна.Имам двутактов мотор Тохатсу 5.До сега не съм имал проблеми с него,но при последния риболов почна да гасне при включване на скорост.Понеже неразбирам от лодки,ще се възползвам от дадените в темата телефони.Поздрави.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар