Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Въпрос за сервиз за лодки около София

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Въпрос за сервиз за лодки около София

Здравейте колеги. Наскоро се сдобих с лодка тип RIB 4.2м., но с джетов двигател Ямаха-83к.с. води се Zodiac ProJet 420. До тук всичко добре, но за съжаление не разбирам нищо от този тип машини и бих искал да попитам къде в София и околностите мога да намеря читав сервиз/майстор, където да погледнат лодката и двигателя и да им направят пълна профилактика за лятото? Преди покупката, лодката и двигателя бяха гледани от хора, които разбират и по тяхна препоръка направих покупката. Не мога да ги ползвам вече, защото са от Добрич и Варна. Лодката е зазимена, но сега ще трябва да се "залети" и за това си търся място, на което да мога да я поддържам. Аз сам няма да мога, а и няма да ми се занимава с ремонтите(дано да ги няма де) и профилактиката (зима/ лято). За това ще бъда благодарен ако ме насочите към някой проверен сервиз. Звънях в представителството на Ямаха на Цариградско Шосе, но човека отсреща не ми вдъхна доверие с уклончивите си отговори.

От: Въпрос за сервиз за лодки около София

Преди години имаше в Панчарево, някой от района да каже, дали още съществува.
    подаръци за мъже от FACOM
    промоция на читави инструменти

и на хоби такива

тел. О879 Ч8Ч 2З5

Коментар

Търси колегата Антим тук от форума.
      0888932647

Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили "Титаник".

Коментар

889 430649 питай тука. Майстора е свестен. В Долни Лозен е.
        Тези на Панчерево са големи скъпари.

Коментар

Първоначално публикуван от maystor Преглед на мнение
          Преди години имаше в Панчарево, някой от района да каже, дали още съществува.

Има нещо преди езеро, като идваш от околовръсното в дясно. Не съм лодкар и не съм ги ползвал, просто минавам всеки ден от там.
          Toyota Land Cruiser 80, 1FZ-FE
          BMW F650CS
          Радо о885 5о 59 5о

Коментар

Първоначално публикуван от rraadd00 Преглед на мнение
            Има нещо преди езеро, като идваш от околовръсното в дясно. Не съм лодкар и не съм ги ползвал, просто минавам всеки ден от там.
            Да и май се казваше Марината инфо от комшията там работеше и каза че са затворили кепенци.
            Луд не се мори,само се поти...и охлажда с бира 0884480846

Коментар

Какво точно искаш да "залетяваш" - има ли нещо конкретно за ремонтиране или просто има пари за харчене?
              На РИБ лодка ремонт се прави, ако спада или влиза вода.
              Виж но мотора може да има работа - предполагам, че е 2Т?
              Най-добре потърси Йоско в Кокаляне (ул. Самоковско шосе 12А) - 0888 509 860

такава ли е ?

помогнете да открием откраднатите двигатели http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=59117

Коментар

Точно такава е лодката. То ми е ясно, че най-много работа има по двигателя, но ми се иска все пак да се погледне цялостно комплекса от гума, пластмаса и желязо . Тъй като лодката е зазимена и има разни масла и греси по двигателя, ми се струва, че процедурата по вкарване в експлоатация може да се нарече "залетяване". Иначе не би трябвало да има някакви проблеми по двигателя.
                Благодаря Ви колеги за предложенията. В Панчарево сервиза май се казва Биб Марин и се надявах на някакви отзиви за него, но ми струва, че ще звъня на Йоско от Кокаляне и в Долни Лозен.
                Прикачени файлове
                Последно редактирано от Бай Гуджан; 16-01-13, 13:57.

Коментар

най-добре на Йоско - по принцип от БиБ Марин го викат него като има нещо за правене...
                  помогнете да открием откраднатите двигатели http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=59117

Коментар

Много благодаря за информацията. Точно от това имах нужда.

Коментар

Може да питаш в магазина за лодки и аксесоари при Пасарел,по пътя за Самоков.Търси Влади-много харно момче,и ги разбира.

Коментар

Първоначално публикуван от Пенчо Преглед на мнение
                        0889 430649 питай тука. Майстора е свестен. В Долни Лозен е.
                        Аз също бих препоръчал сервиза в Долни Лозен, в бившия стопански двор се намира, майстора се казва Ради. Ползвам го от години и до сега съм доволен.
                        Santa Fe 2.2, 155к.с., 2009г.
                        Suzuki Samurai, 1.6, Silverstone 33x10.5x15

Коментар

Първоначално публикуван от лев4о Преглед на мнение
                          Може да питаш в магазина за лодки и аксесоари при Пасарел,по пътя за Самоков.Търси Влади-много харно момче,и ги разбира.
                          там е магазин, а не сервиз

Коментар

Още веднъж благодаря на всички колеги за съветите. Чух се и се разбрах с Йоско от Кокаляне за сега и ще видя какво ще стане .

Коментар

Много полезна тема.Тъкмо се чудех към кого да се обърна.Имам двутактов мотор Тохатсу 5.До сега не съм имал проблеми с него,но при последния риболов почна да гасне при включване на скорост.Понеже неразбирам от лодки,ще се възползвам от дадените в темата телефони.Поздрави.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X