Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Подходящо място за пускане на джет в Бургаски регион

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Подходящо място за пускане на джет в Бургаски регион

Привет от мен Скоро мисля да взема един джет от близък роднина да го ползвам за лято 2013 и имам един въпрос към колеги с такива машинки.Търся места(плажове) на които има възможност с лека кола или джипката да пусна джета на вода.Евентуално някаква рампа или път който стига близо до водата.Предпочитам плажовете да са по-малко посещавани да можем да си караме спокойно без да дразним останалите хора с нашето присъствие ... За мястото предпочитам да е на юг от Бургас чак до Синеморец

Поздрави
    Последно редактирано от Петков(Sidekick); 10-09-12, 17:31.
    YAMAHA RAPTOR 700R

От: Подходящо място за пускане на джет в Бургаски регион

Плажа на нефто базата или електронния м/у Атия и Черноморец.

Коментар

Първоначално публикуван от Оника Преглед на мнение
      Плажа на нефто базата или електронния м/у Атия и Черноморец.
      Този електронния предполагам,че говориш за залива Вромос от ляво на пътя в посока Созопол.И аз се сетих за него,но за плажа на нефтобазата нямаше ли само едни стълби до долу или бъркам мястото ?

И още един въпрос - дали мога да го регистрирам в Морска администрация без никакви документи,че много се съмнявам вуйчо ми да ги намери
      YAMAHA RAPTOR 700R

Коментар

[QUOTE=Оника;1939228... електронния м/у Атия и Черноморец.[/QUOTE]

Тва е добър вариант, а също и плажа на Перла/Приморско/ там хора има, но е удобно за джетове поне доста хора ги пускат там.
        Лопата - друг солдата!!!

Коментар

В Сарафово,първият вълнолом от към Бургас има специално изработен бетонен подстъп към водата точно за тази цел,а и хора няма там.

Коментар

на Черноморец има рампа /хелинг/ за пускане - кеф ти джет, кеф ти яхта... безплатно...
            На Лозенец където са рибарските лодки - там съм пускал с лека кола...
            Иначе с джип може на повече места.

За първа регистрация ще ти трябва нотариален договор с предишен собственик и митническата декларация, с която е внесен /копие/. Джетът е доста опасно нещо /бая народ се утрепа/ и сега ги контролират доста... Желателно е да се регистрира, да не кажа задължително...
            помогнете да открием откраднатите двигатели http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=59117

Коментар

Едно време освен регистрация,им правехме и гражданска отговорност!
              Mitsubishi Padjero 2, 2.5
              тел 0898-31-о8-41

Коментар

Без документи неможеш да го регистрираш...на мен ми искаха фактура за закупуването и 3бр.ръчни факли-червени,свирка,огледалце и 2 бр. спас. жилетки. Това лято ме проверяваха почти всеки път като ходих да карам...
                От тази година махнаха тая тъпотия всяка година да минава преглед - веднъж регистриран - получаваш номер - лепиш на двата борда - снимка на номера на двигателя,на коритото и на номерата че си ги лепнал където трябва - платена такса /около 100 лв./ - издават ти нещо като талона от КАТ...че и ламиниран Дерзай и регистрирай иначе ще отнесеш я глоба я конфискация...

Коментар

Първоначално публикуван от Morskia Преглед на мнение
                  Без документи неможеш да го регистрираш...на мен ми искаха фактура за закупуването и 3бр.ръчни факли-червени,свирка,огледалце и 2 бр. спас. жилетки. Това лято ме проверяваха почти всеки път като ходих да карам...
                  От тази година махнаха тая тъпотия всяка година да минава преглед - веднъж регистриран - получаваш номер - лепиш на двата борда - снимка на номера на двигателя,на коритото и на номерата че си ги лепнал където трябва - платена такса /около 100 лв./ - издават ти нещо като талона от КАТ...че и ламиниран Дерзай и регистрирай иначе ще отнесеш я глоба я конфискация...
                  Глобата е прекалено голяма,така че по добре го регистрирай.
                  Морския вече знае какво трябва и винаги е изряден.
                  Техниката в ръцете на дивака е парче желязо.
                  Dacia Duster 4WD

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                  X