Обява

Свий
Няма добавени обяви.

''Levanty 1060''

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• ''Levanty 1060''

Здравейте, събирам мнения,коментари и впечатления за ''Levanty 1060'' на Стъклопласт-Царево.

От: ''Levanty 1060''

За каква цена става дума.

Коментар

По скоро иде реч за това;дали някой е управлявал ,има такава лодка или има някакво мнение по темата.

Коментар

Едва ли някой е "имал" такава лодка, защото се произвежда доста от скоро и вероятно произведените лодки се броят на пръстите на едната ръка.

Иначе коритото изглежда много добре, видях го на живо!
        А относно цената ... всичко зависи от оборудването, но според мен ... поне 30-40 хилки
        Последно редактирано от CarTest™; 20-11-11, 16:50.
        Кольо "Дупетата вървят и с мастика... "

Ясен Супер Модератор: "Абе при мене как не увисва?" "хм, представих си Багера по бельо."

Коментар

60.000лв.без двигател.

Коментар

Така зададените въпроси/мнения на автора на темата ми приличат на реклама или събиране на публикации. Ако искате да Ви се отговори, поне напишете ... Цената на лодката е ..., ще я ползвам за... идва с двигател...Имал съм/нямал съм подобна лодка... Ей такива неща. Иначе "събирам мнения за това корито"..., на въпрос зададен с половин изречение, ето мнение- Не става за водни ски! Абсолютно точно е вярно мнение.
            https://m.youtube.com/watch?v=mIAYxWCXF8A

Коментар

Не бе Близнак ... немой с лошо!
              Човека явно е аут и не знае какво и как се случва в Нашия форум.
              Не знае, че тука нищо не ни убягва от погледа и ... че и нашите гъзове не могат да изсъхнат по няколко седмици, няколко месеца в годината.
              Коритото е готино, като за профи рибарска лодка, ама парите дето му искат ... не са ептен реални, защото по спомен това корито е около 3 тона ..... а смятай смола стъкломат, труд, печалба за собственника .....
              И аз съм написал долу горе реалните сметки.

От тук нататък следват двигател, редуктор, вал-линия, винт ... и т.н.
              Допълнителното оборудване, като навигация, комуникация, задължително оборудване по безопасност и (ипърб-и разни ) .... нали се сещаш какво още .... ще докарат коритото до поне 80 хилки. Вероятно и малко повече.
              Да! Това зависи единственно и само от собственика, ама ...... за мен си е задължително!
              Кольо "Дупетата вървят и с мастика... "

Ясен Супер Модератор: "Абе при мене как не увисва?" "хм, представих си Багера по бельо."

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
              X